Posle 20 godina braka, veruj da je u pitanju čista ljubav!Vodjenje ljubavi je super, ali zapitajmo se koliko ima ljubavi u svemu? Obicno se radi o potrebama ili nagonu. Ali ostavimo to za forum o tome, ako postoji..
Sa moje tačke gledišta, to jeste minimiziranjeA casa dnevno nije minimiziranje.
Mislio sam uopsteno, ne na tebe i tvog supruga.Posle 20 godina braka, veruj da je u pitanju čista ljubav!Vodjenje ljubavi je super, ali zapitajmo se koliko ima ljubavi u svemu? Obicno se radi o potrebama ili nagonu. Ali ostavimo to za forum o tome, ako postoji..
U dubini duse znas da nijeSa moje tačke gledišta, to jeste minimiziranjeA casa dnevno nije minimiziranje.
sve očekujem da se pojavi neki član foruma koji će objašnjavati da se u procesu dijete treba odreći i vođenja ljubavi uz naučnu argumentaciju da nam to povećava pritisak, te može izazvati srčani udar, pogotovu kod gojaznih ljudi po ovoj vrućini![]()
Zivotni vek je nebitan, a i obrazovanje. Da ljudi od malo alkohola umiru sa 40 i da nemaju ambiciju ni sposobnost da se obrazuju zabranili bi ga.Objasniću ti kako ja razmišljam.
U mojoj familiji (onoj grani gde je bilo sramota umreti pre 90 godina), bilo je uobičajeno konzumirati alkohol, pogotovu domaće proizvodnje, u umerenim količinama.
Sve u svemu, čak i mi deca smo za slavu dobili (razblaženu vodom) kuvanu rakiju, a pivo su me naučili da pijuckam valjda čim sa prohodala, na moru sam već kao vrlo mala pila prošek razblažen vodom ... pa kako su svi oni sa takvim navikama živeli veoma dugo ... ja se ugledam na njih
...
Da ... čak ni na inteligenciju nije uticalo ... svi su bili veoma obrazovani za ono vreme ... a i u ovoj generaciji skoro svi smo fakultetski obrazovani i uspešni u svojim strukama ...
Verovatno ti moja familija zvuči veoma čudno ... ali eto ... navike se nasleđuju
E sad me baš zanima ... a šta je po tebi bitno u životu?Zivotni vek je nebitan, a i obrazovanje.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.