od leonida » pre 9 godine
Sreda:
doručak: ovsena kaša, ukus malina
užina: kruška 250 gr
ručak: musaka od tikvica, plavog patlidžana, luka i malo pavlake, 100 gr ajvara, 2 parčeta tonusa (MM dobio meso, on se od ovakvih kombinacija ježi)
večera: pečena bundeva 2 parčeta
Ukupno: 1170 kcal
FA: vežbanje na spravi 35 min , jačina 6 (izgleda da spravu sad zovu orbitrek)
narcisa, muški članovi moje porodice imaju neverovatno brz metabolizam, totalno neisplativi za hranjenje. Sin pojede triput više nego što bi bilo normalno, naravno kaloričnu hranu, a na svakom sistematskom je neuhranjen ... nasledio metabolizam od tate.
Tako, moj dragi mužić veče ne može da zamisli bez grickalica ili kolača, a ja sam im godinama tako i pravila - deca u 9 - 10 uveče počnu da kukaju da bi jeli palačinke ... ja pravim, naviklo se to ...
Sreća da uspevam da ignorišem hranu oko sebe. Jednostavno se najedem niskokaloričnih namirnica i nisam gladna. Sinoć mi je posle pečene bundeve (koju zaista obožavam, ove narandžaste duguljaste su ove godine preukusne) nutkao da probam neku novu Pionirovu čokoladu (priznajem samo čokolade domaćih proizvođača) koja zaista fantastično izgleda, ali ... jednostavno nisam bila gladna. Mogu ubaciti tu kockicu čokolade u kalkulaciju kalorija, ali jednostavno ne želim da jedem kad nisam gladna, pa da opet proširim želudac. Nije isključeno da ću je danas probati ... U stvari, moja sreća je što ja zaista volim sve da jedem - i kinesku, italijansku, dalmatinsku, tursku kuhinju, egzotične začine ... sve vrste sireva, baš sve ... Mada, zato se i gojim, što bi sve da probam ... švedski sto je zlo za moje oči.
Hvala na podršci, ti si nam svima ovde zaista motivacioni trener.
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.