Gigo ja mislim da se ti zesce izgladnjujes sa Un dijetom. Toliki covek da zivi na ovako malo hrane pa ne ide.
Svaka cast tebi na skinutim kilama ali sa ovakvim ubitacnim rezimom sebi cinis na duze staze mnogo vece stete.
Naravno postoje principi gladovanja recimo doktora Malahova koji su veoma ucinkoviti ali i oni se drze određeni period a ti si sa manjim pauzama vec na dijeti nekoliko godina.
Disciplinovan si kao pravi ucenik ali radis krivo. Zar ne mislis da je vreme da nakon toliko godina dijetetisanja i uspesno skinutih kila da pronadjes za sebe sistem ishrane koji ce blagotvorno delovati na tvoj organizam i psihu. Znaci da pronadjes ishranu na kojoj neces brojati kalorije... Vec.na kojoj ces se normalno hraniti kao i svi mrsavi i zgodni ljudi i gde se.neces gojiti. A kile koje zelis da skines skinuces sa Fa koja je u tvom slucaju kao kod sportista.
Bravo za bcik i 30 km predjenih. Sve ti kažem iz najbolje namere. A na tebi je odluka.
Ti se hranis jako siromasno. Na kalorije uopste ne mislim jer to je najbezvezniji način da se pazi na ishranu. Ti mozes i manje kalorija da uneses a da ti jelovnik nutritivno bude mnogo bogatiji. Svi znamo pricu o kvantitetu i kvalitetu. Sad gledam za jelovnik : banana pica strudla. Citav dan..siromasna hrana. Banana ok bogata kalijumom i drugim vit. I mineral. Ali jedna banana

znam drzis se principa un ali i izgladnjujes sebe. Onda tek za rucak pica. Naravno da si imao gladne oci kad si jeo prost skrob..testo..samo ti je skocio insulin i organizam ti je trazio jos hrane. Prvo jer si zaista bio gladan a drugo jer si jeo junk ili ti smece hranu. Pa onda vecera isto kolaci. To je hrana zadovoljstva a nikako obrok.
Da bi onda sutradan ako se ne varam imao vitaminski dan. Tu si opet imao mala 3 obroka. Koja su doduse bila mnogo bogatija ali i dalje premalo za tebe. Ne razumem cemu ogranicavanje i za vitaminski dan sve u tri obroka? Mislim da ti zesce sebe zavaravas ako kazes da to nije malo hrane.