Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: GIGA UN gnjavnik

od leonida » pre 9 godine

Bravo !!! Ti si baš lepo počeo novi krug !!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Čestitam Gigo na minusu :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 9 godine

Fala svima na čestitkama :009: :009: :009:
    09.02.2016 dan 09/91 proteinski dan
    D: banana
    R: 4 barena jaja, paprike iz turšije, hleb, supa
    V: kajgana od 2 jaja sa disntanim lukom, bez hleba i supe

FA: 29,6 km (1h 27min) gradske vožnje a bilo malko i pešaka
    Trek vožnje možete videti na https://www.strava.com/activities/489727936

Slika
    Slika
    Slika
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Bravo, krenuo FA !!!
    Ja još uvek uživam u lenčarenju ... nema narcise pa da me grize savest ... a mogla bih bar peške na posao, lepo je vreme ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Eto ti rešiš a ono danas nešto i nije bilo za šetnju :D
    10.02.2016 dan 10/91 skrobni dan
    D: 3 mandarine
    R: boranija, hleb
    V: nešto manje od pola boranije od ručka, bez hleba

FA: ...
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Eto ti rešiš a ono danas nešto i nije bilo za šetnju :D
    10.02.2016 dan 10/91 skrobni dan
    D: 3 mandarine
    R: boranija, hleb
    V: trećina boranije od ručka, bez hleba

Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

11.02.2016 dan 11/91 uh dan
    R: pizza vegeteriana (prejedoh se al oči gladne)
    V: 2 vrlo tanka parčeta štrudle sa makom (tek da se večera) i rebro crne čokolade

Slika
    Slika
  • Miss Piggy
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

od Miss Piggy » pre 9 godine

Strudla sa makom joooj :crybaby: . Jedva cekam sad svoj UH. Domaca ili kupovna?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Kupovna, al odlična :headbang:
    12.02.2016 dan 12/91 vitaminski dan
    R: mix kikiriki / suvogrožđe / suve smokve
    V: cvekla sa belim lukom

Slika
    Slika
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Meni ovo tako malo izgleda, suho voce drzi ali ipak :neznalica: , nadam se da ti je bilo dovoljno :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Gigo ja mislim da se ti zesce izgladnjujes sa Un dijetom. Toliki covek da zivi na ovako malo hrane pa ne ide.
    Svaka cast tebi na skinutim kilama ali sa ovakvim ubitacnim rezimom sebi cinis na duze staze mnogo vece stete.
    Naravno postoje principi gladovanja recimo doktora Malahova koji su veoma ucinkoviti ali i oni se drze određeni period a ti si sa manjim pauzama vec na dijeti nekoliko godina.
    Disciplinovan si kao pravi ucenik ali radis krivo. Zar ne mislis da je vreme da nakon toliko godina dijetetisanja i uspesno skinutih kila da pronadjes za sebe sistem ishrane koji ce blagotvorno delovati na tvoj organizam i psihu. Znaci da pronadjes ishranu na kojoj neces brojati kalorije... Vec.na kojoj ces se normalno hraniti kao i svi mrsavi i zgodni ljudi i gde se.neces gojiti. A kile koje zelis da skines skinuces sa Fa koja je u tvom slucaju kao kod sportista.
    Bravo za bcik i 30 km predjenih. Sve ti kažem iz najbolje namere. A na tebi je odluka.

Ti se hranis jako siromasno. Na kalorije uopste ne mislim jer to je najbezvezniji način da se pazi na ishranu. Ti mozes i manje kalorija da uneses a da ti jelovnik nutritivno bude mnogo bogatiji. Svi znamo pricu o kvantitetu i kvalitetu. Sad gledam za jelovnik : banana pica strudla. Citav dan..siromasna hrana. Banana ok bogata kalijumom i drugim vit. I mineral. Ali jedna banana :005: znam drzis se principa un ali i izgladnjujes sebe. Onda tek za rucak pica. Naravno da si imao gladne oci kad si jeo prost skrob..testo..samo ti je skocio insulin i organizam ti je trazio jos hrane. Prvo jer si zaista bio gladan a drugo jer si jeo junk ili ti smece hranu. Pa onda vecera isto kolaci. To je hrana zadovoljstva a nikako obrok.
    Da bi onda sutradan ako se ne varam imao vitaminski dan. Tu si opet imao mala 3 obroka. Koja su doduse bila mnogo bogatija ali i dalje premalo za tebe. Ne razumem cemu ogranicavanje i za vitaminski dan sve u tri obroka? Mislim da ti zesce sebe zavaravas ako kazes da to nije malo hrane.
    Poslednja izmena od volja cini cuda u 13 Feb 2016, 02:07, izmenjeno 1 put ukupno.
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Zapravo negde je logicno sve sto je Volja cini cuda gore napisala, ali negde kada udjes u tu pricu..mozda se on zaista uhodao, te njega sve ovo sto unese zasiti..ali zaista su male kolicine za jednog jakog muskarca kakav je Giga :? ..Ali covekl gleda, na dijeti sam ,valja se malo ograniciti, pa onda to malo postane puno, eto da se ne bi preteralo u kolicinama...ali da vitaminski dan zapravo moze da cini mnogo vise obroka.
    Sto se tice skroba moze za veceru i pola od rucka a ne samo trecina....ne bi se ja bas toliko ogranicavala, jer kao sto je neko spomenuo u nekom drugom dnevniku, na UN-ki covek moze sasvim pristojno da klopa , e sad ne ulazim u to koliko je i takav nacin mrsavljenja zaista ispravan. Ali Boze moj, neko me bas to odgovara pa ne treba mnogo oko takvih izbora ni polemisati.
  • m a sh a
    Početnik
    Početnik

od m a sh a » pre 9 godine

:16: :16: :16: A tacno sam znala da ce neko to napisati!Gigo,ja mislim da treba da se obratis Debeliccki da ti da uputstva o tome kako treba da se hranis (Debeliccka,izvini,nije nista licno,ti jesi dobroemarna,ali citav forum postaje smesan zbog malo iskrivljenog pogleda na ono sto radis)
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Masho ja osecam cinizam u tvojim rečima. Kao sto si vec nekoliko puta u svom dnevniku pisala isto sa dozom cinizma. Debeliccka je kako sa ishranom tako i sa psihom emocijama i stavom veoma stabilna. To joj daje za pravo da savetuje i da je razumne osobe poslusaju. Sto ne znaci da ce svakom njen princip i sastav ishrane pomoci niti odgovarati. Ali ona je definitivno neko ko ne trci za brzim i kratkorocnim rezltatima i neko ko je veoma razuman po pitanju ishrane(i rekla bih ne samo ishrane, iako je ne poznajem licno vec samo iz postova sa ovog foruma). Zato i nema one grozne oscilacije sa tezinom i raspolozenjem. Za razliku od mnogih na ovom forumu koji su bili dosli i otisli. Ja cu uvek od nje saslusati savet ali na kraju ja sam ta koja svoj organizam najbolje poznajem. Tako da ce odluka biti samo moja.
    Nije loše poslusati pametnije i uravnotezenije od sebe a ne samo misliti da sve znas. Takvi obicno ostaju samo zakucani na istom mestu. Mozda Giga jede vise od ovog sto napise ali meni moj zdrav razum kaze da je ovakav jelovnik za zrelog visokog i krupnog čoveka izgladnjivanje.
    Ja jesam predebela ali zdrav razum me jos uvek nije izdao a i nece.
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Ja zaista napisah ono sto mislim, pa nezavisno od mrshe ili vec ne znam ni ja koga...cini mi se da su cak i moji jelovnici u velikom broju slcajeva jaci, pa opet kg idu dole , bar za sad....a zensko sam kontam niza, slabija. Pojma nemam...Drugo imam neki svoj rezim, radim ono sto mi prija, poslusam druge, usvajam ako mislim da ce to da mi koristi i to je sve.
    Giga je neko ko je promoter UN-ke, shvatanja je da mu to odgovara i to je nesto cega se on drzi...ja i ne napisah nista protiv UN-ke u njegovom slucaju samo htedoh da ga podsetim, da UN-ka zapravo i dozvoljava vece kolicine od onih koje on sam navodi u svojim jelovnicima. I ne sirimo sad negativnu energiju...Coveku je krenulo, tek se vratio, verujem da je svaki savet dobronameran...a on covek je dovoljno zreo da zna sta je dobro za njega. :wink:
Odgovori 9479 postova