,ne dolikuje da Kraljica bude u zadnjim redovima.

Dosta sam pisala (tj. prevodila i postavljala) o njima, pa ne bih da se ponavljam, ali ako misliš da bi bilo korisno, možda bih i mogla neki mali rezime da napravim.
), ali uvek ima prostora da se još malo doštimuje prema trenutnim potrebama, kao što je sad "potreba" da budem malo nežnija prema zubima.

.

), ali potrošnja krompira, pirinča i testenina bila je u ovom periodu kao ukupno za poslednjih pet godina. Hajd što sam se osećala glupo (u mom starom kraju je druga koncepcija jela i stvarno niko nikog ne bi poslužio tako nečim... možda neke žnj majstore koji ti nisu ni rod ni pomozbog), nego što sam morala i ja tu i tamo da pojedem nešto od toga jer nismo mogli više da ispratimo kuvanje tolikih jela. Sad valjda duže vreme nemamo majstore grupno, dolaziće samo pojedinačno, a za jednog čoveka stvarno neću da spremam posebno, toliki mazohista nisam. 

Mda, i meni je jedan (i to ne komšija, nego baš "ni pomozbog") tražio štrudlu s makom (u životu nisam napravila slatku štrudlu niti išta s makom, niti ću, dobio je bundevaru i nek se smatra srećnim čovekom).
).

Znaš kako kažu, 100 ljudi 100 ćudi...

)

leonida napisao:u stvari iz svih dnevnika možeš nešto naučiti, čak i onih koji nisu uspeli ... pitanje je zašto nisu uspeli, i onda se potrudiš da ne ponoviš istu grešku !!!
). I stvar realističnosti, takođe. Jednom davno jedna članica mi je rekla kako "moram da zavolim sebe" zato što sam se nervirala što mi teško ide skidanje poslednjih kilograma... na stranu što je to frazetina nad frazetinama, nego meni kao realističnoj osobi deluje sumanuto da svoje mane gledam kao deo sebe i da se mirim s njima pod parolom da "treba da volim sebe"... ako volim sebe (a volim sebe), onda valjda moram realistično da sagledam šta na meni ne valja i da to uklonim (bila to karakterna mana ili višak kila).

dudank napisao:I još jedno zapažanje, pravi gurmani češće uspešno izguraju dijetu, i iako se dešava da ponekad vrate neki deo kilograma (pozdrav Gigi, a da ne bude da blatim Gigu, pozdrav i meni koja skoro svake zime nabacim neki kilogram, pa u proleće skidam), nije im problem da na vreme zakoče i regulišu problem. Neki moj utisak je da je to zato što mi takvi gledamo da nam i ta dijetalna hrana bude ukusna, obilna, a takođe volimo da uživamo u hrani bez griže savesti.
, uopšteno trenutno je na forumu tendencija prilično zdrave ishrane, što je pozitivno.
i koje drugi članovi foruma pokušavaju da motivišu i izmole da probaju da zavole papriku, tikvicu ovo ili ono a oni se nećkaju.... Najbolje bi onda bilo da jedu samo čokolade i čipsove naizmenično pošto povrće ne vole. I eventualno pohovano meso. Nema tu šta da se voli ili ne voli. To se mora. Tačka. Više puta sam rekla da bih i go**o pojela kada bi to bilo dobro za mene. Posle bih se nagradila nečim lepim da zaboravim šta sam morala da uradim, ali šta se mora mora se. Mora se jesti normalno.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.