Nadam se da Gile neće da se ljuti što ću ovde da odgovorim, ali pošto si već pitala... dnevnici se automatski brišu, ja mislim posle dva meseca nekorišćenja, to nam stoji u pravilniku... pa tako, ako neko ne neguje svoj dnevnik... jbg, ode automatski. Otvori novi, i cepaj dalje!
Malko više sam se ukrmačio, posledica svog nezadovoljstva je ostavila traga al idem jedan krugić, treba se spremiti i olakšati za nove biciklističke pohode i avanture
23.02.2015 dan 01/91, proteinski D: banana R: Skuša 250 gr (konzerva-vodeni pac), luk, integralni hleb, šolja bistre supe V: Tunjevina 170 gr (konzerva-vodeni pac), cvekla FA - odmor - prehlada
24.02.2015 dan 02/91, skrobni D: banana R: Pasulj zapečeni (bez zaprške), luk, integralni hleb V: Pasulj (pola porcije od ručka), cvekla FA - odmor - prehlada
Pozdrav od mene. I ja nisam baš baš uspela sa prvim krugom UN dijete, a od juče na održavanju. Pratiću tvoje jelovnike, jer sam pročitala koliko je sve uspešno išlo kod tebe... Znam da ne bi trebalo da se radujem, ali radujem se što si opet ovde. Nadam se da ćeš nam deliti savete...
25.02.2015 dan 03/91, uh dan D: banana R: Špageti (140 gr) sa dinstanim lukom, šargarepicom i maslinkama, cvekla V: Sitni kolači i rebro crne čokolade FA - odmor - prehlada
27.02.2015 dan 05/91, proteinski dan D: 1.5 jabuka R: dinstano pileće belo u luku sa prokeljom, integralni hleb, šolja bistre supe V: polovina od ručka, cvekla (bez hleba i supe) FA - lagana vožnja bicikla uz Novosadsku kritičnu masu
28.02.2015 dan 06/91, skrobni dan D: 1 banana R: pasulj prebranac u maloj lepinji sa lukom i čilijem (napravljeno za današnji odlazak biciklom na kobasicijadu u Turiju ... al ne stigosmo do tamo zbog kiše) V: polovina od ručka, luk (bez hleba) FA: vožnja biciklom 47.9 km (šmrc, trebalo je biti 90) Trek od današnje vožnje https://www.strava.com/activities/26098 ... 6110895371
01.03.2015 dan 07/91, uh dan D: 1 crveni grejp R: testenina u prezli sa mirođijom, mlada zelena salata V: kolač sa kokosom, rebro crne čokolade FA: večernja šetnja do pozorišta (gleda se Pevaj brate 2) i nazad