Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • branimira
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: GIGA dnevnik

od branimira » pre 11 godine

Jaaaav,pa ja Vas gledala na tv-uuuu:)
    Prvi cilj,ako Bog da do doceka 2014.
  • princes_krofnica
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

od princes_krofnica » pre 11 godine

Srecnu Novu godinu i sve najlepse ti zelim !!!
    Znam da nisam redovna , ali mozes li mi reci da li
    zna neko sta je sa Tigricom?
  • mvera
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od mvera » pre 11 godine

I Giga na trecoj strani!!! Da nije neka epidemija???? :neznalica:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 11 godine

[youtube]5JHsaH3Hevc[/youtube]
    Povodom 10-to godišnjice Facebooka uradili su video koji me je predstavio
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Naravno kako počinje godina tako mene pritiskaju računovodstvene i knjigovodstvene obaveze pa me jednostavno nema, kolko je bilo lepog vremena za vožnju biciklom uz poslove prešla se i solidna kilometraža za dva meseca, cirka 1000 km, bilo bi i duplo više da nije bilo poslovnih obaveza. Naravno ni ja nisam bez dijete, ko će šta će ja na UNku a to i nije toliko loše ispalo, posle prvog vodenog dana, koji sam tempirao da se poklopi sa jučerašnjom menom, evo malo ananasa za doručak i -8 kg, sa 121 na 113 (žive vage) ... još ako padne 5-6 u narednih mesec dana biće super taman da se spremim 5.aprila za 200 kilometarsku biciklističku vožnju izdržljivosti (brevet) ... sve najbolje u dijetama želi vam vaš Giga 8)
    ...
    Malo da procunjam po forumu ako stignem u narednih 10 dana jer toliko predviđaju u narednom periodu loše vreme pa neće biti baš nešto vožnji bicikla al posle me neće biti ni za lek jer mi kreću pripreme za brevet.
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Finale priprema za 200 km vožnju su u toku, u kilaži variram između 110 i 112, nisam na dijeti ali se hranim po principima UN načina ishrane a sa pravom brlj, pre 2 nedelje radih laboratorijske analize i vala sve u najboljem redu ... doručkah jabolke, popijem nesicu pa na mali prepodnevni trening ... pozz od Gige 8)
    Slika
    Slika
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 11 godine

Pozdrav Gigi, super sto je sve u najboljem redu i sto su finalne pripreme u toku. Jedva cekam nove fotkice.
    Samo napred :mahalo:
  • seljancica
    Početnik
    Početnik

od seljancica » pre 11 godine

ja sam nova ovde i volela bih da menjam iskustva sa vama,ja sam na unki danas evo vec 20 dana i borim se nekako....pocela sam sa 81 kg i moja zelja bi bila da skinem 20 kg i onda bi donekle izgledala pristojno i bila bi zdravija.ovako sam deprimirana i samoj sebi sva nikakva.inace imam 34 godine i i mam troje dece,i sada kada najmladje ima dve godine ja bi pokusala malo da brinem o sebi i da ujedno promenim nacin ishrane.ono sto me brine je sto sam vec 20 dana na dijeti a vaga se makla samo jedno kilo,kakva su vasa iskustva za taj period?ja od vas trazim porsku i verujem da cu je naci jer zelim da stignem do kraja dijete pa makar ne dosla do konacnog cilja :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Slika
    Nisam se posle brevet trke javljao jer nisam imao čime da se pohvalim, nisam je završio jer sam pao (naravno krivicom drugih učesnika) u početnoj fazi trke na trideset i nekom kilometru i to pri brzini od 50 km/h i naravno ode u nepovrat akromioklavikularni ligament (ligament koji povezuje ključnu kost sa ramenom) pa imam repoziciju ključne kosti t.j. koska malko štrči iznad ramena i ponaša se kao klavirska dirka (inače lakša povreda je polomiti ključnu kost nego da vam se desi ovo). Evo me mirujem još malo a posle prvomajskih praznika se nadam da ću krenuti sa terapijama a terapije i vreme će pokazati da li će trebati operacija ili ne.
    Do nekih sledećih informacija, ostajte mi dobro 8)
    Slika
    Slika
  • ktitorka
    Početnik
    Početnik

od ktitorka » pre 11 godine

Gigo, ja ti, od srca, ŽELIM BRZ OPORAVAK!
    Čuvaj se...
    "Prvo će ti se smejati, potom će te ignorisati, onda će se boriti protiv tebe, zatim ćeš pobediti!"
  • beca
    Početnik
    Početnik

od beca » pre 11 godine

Uh Gigo, baš mi je žao. Uopšte nije naivna povreda, ali moramo svi (prvenstveno ti) da se nadamo da će sve proći u najboljem redu. Sve naj naj ti želim
    Start 18.02.2014- 106kg
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 11 godine

Sretan rodjendan!!!!
    Puno, zdravlja, srece, ljubavi i poslovnog uspeha!!!! :veseljak:
  • Magi
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Magi » pre 11 godine

Gile, nadam se da si se oporavio! :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 11 godine

Da te malo dignemo... ne znam kakav si s vremenom i da li ćeš se i kada vraćati, ali ima ovde dragocenih stvarčica! :)
  • ktitorka
    Početnik
    Početnik

od ktitorka » pre 11 godine

dudank, ima li ikakve šanse da se vrati moj dnevnik? :(
    "Prvo će ti se smejati, potom će te ignorisati, onda će se boriti protiv tebe, zatim ćeš pobediti!"
Odgovori 9479 postova