Moravče, male promene čuda čine. Sad jedem bukvalno nekoliko zalogaja manje dnevno, i krećem se po kući (uradim ovo i ono, sitnice neke), i krenulo. Krenuće i kod tebe... tek si na početku, ali sećam se kako si pre skidala i nemaš razloga da pomišljaš da neće i sad tako.

Anči, drago mi je što su bolovi popustili, svrnuću do tebe da vidim detaljno šta ima. I ja sam ljubitelj jela gde ne treba mnogo petljavine, tj. ne smeta mi da se kuva i satima, ali da ne moram da stojim pored šporeta. Ovaj gulaš mi je oduzeo vremena samo dok sam isekla luk i nekoliko puta promešala... volim takva jela.

Mršo, ti si pisala o praziluku, a ja bih baš mogla jednom da raspalim o papričicama. Velika greška kad mislimo da je "dijeta" da jedemo bljak i blago i nezačinjeno i neukusno... ja uživam da npr. pospem sir ljutom tucanom paprikom i origanom... papričice valjda samo uz supu ne jedem... zaslužuju pažnju i te kako.

(I fala za ovo "Zgodna ženo".

)
Cirkončiću, isti, ali bar se vidi da nisam brljala.

Znači, 'vako se danas jelo:
D: 200 g mlađeg sira, praziluk
R: oko 200 g neke domaće kobasice (živa pa pržena), feferone
U: 1 grejpfrut
V: begova čorba*
Edit - zaboravila da upišem V1 (koja je bila između grejpfruta i čorbe) - 3 cm čajne i oko 80 g mladog sira + nekoliko feferona*recept standardni - govedina, pileće belo, šargarepa, luk, bamje, žumanca, limun (nisam stavljala pavlaku ovog puta)