), pa mi se zgodno nadovezuje na priču o nasedanju na propagantdu - na stranu podaci raznih istraživanja, sistemi izvlačenja zaključaka (nekad i sumnjivi), ali recimo, crno na belo, bez ikakvih teorija zavere, može da se pročita kako su zdravstvene organizacije u SAD osamdesetih plasirale priču o zdravim žitaricama (i usput pretvorile Amerikance u jednu od najdebljih nacija, ali to je druga tema) i satanizovale namirnice poput mesa, jaja i mlečnih proizvoda. Na drugim mestima sam svojevremeno našla zanimljive podatke o jednoj davnoj kampanji ubeđivanja Amerikanaca da jedu iznutrice, gde je za neke dve godine, ako dobro pamtim, izvršen korenit preokret u navikama stanovništva samo zahvaljujući dobro smišljenom plasmanu podataka... pa se setimo priče o soji, o margarinu, itd... i ako pogledamo koliko su takve priče prošle kod nas (pa i u dobrom delu Evrope), vidimo da ništa od toga nije prošlo u nekoj značajnijoj razmeri, sem nesrećnog margarina koji je zbog cene postao sirotinjski buter, ali ne znam nikog ko ne bi radije namazao buter na hleb. (I ne računam što nam na kvarno uturaju soju u razne proizvode, ali retko ko će je svesno kupiti, prosto nije ušla u naše svakodnevne jelovnike.) Naše navike teže se menjaju, nepoverljivi smo (što i nije uvek dobro, da se razumemo, ali nekad i jeste), i ja se prilično uzdam u taj naš zdrav razum, pa i inat.

A i salata te asocirala na mene! Ti si me prva prozvala Mršavićkom.....Pa šta još da ti kažem.....

), i bila je... ne želiš da znaš kakva je bila! (Pojedena za dva dana, uglavnom od strane mua.
)

sve sasvim dobro....

U pravu si, rešila sam da pišem dnevnik i nadam se da ću biti disciplinovanija.
Da znaš da sam i ja juče pila pivo, tražilo mi se, ali nsiam mnogo. Međutim i danas mi se nešto pije, čak i više nego juče, ali nisam uzela, možda ću kasnije. U to ime!

Najbitnije je postaviti ih na svoje noge, to je najveće ulaganje koje postoji!
, ubiće me Giga zbog ovolikih smajlija, ali moram kad se radujem!!! (Sad bih ja ovde naređala još 5-6, ali ne smem, Gile krenuo u kontrolu.)
. Nisam sinoć bila dobra, pila sam i ja pivo ("društveno veče"), i to u velikim količinama, zato se danas častim čorbom. Trebalo je da mi brlj-veče bude večeras, ali smo promenili raspored. Taman usput da upišem kako mi izgleda dan:

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.