Yo-yo mislila sam da mi prođe dan bez mleka, jaja i mesa, ali sam skroz zaboravila da je i jogurt mlečni
Prošli put sam za par meseci dosta kombinovala načine ishrane, počela sa hrono, pa prešla na brojanje kalorija pa na cik-cak i na kraju sam našla neki svoj način ishrane koji je kombinacija hrono doručka ali su ručak i večera drugačiji. To i sada primenjujem.
Jutros me je zatekla glad a pošto nisam htela da započinjem dan sa belim hlebom jer se to uvek nastavi jakim apetitom tokom dana napravila sam neke galete od speltinog, ražanog brašna i kozjeg sira. Uglavnom sinoć sam dobila neki kozji sir ali je izgleda dosta star jer je baš jak i ne može da se jede ovako pa sam ga umutila sa jajetom, dodala po 3 kašike speltinog i ražanog brašna, malo masti i mleka, mlevene paprike i napravila podosta galeta. Vrlo su ukusne i site.
Za ručak sam odvojila manje parče svežeg mesa ali kako smo u porodici svi ješni moram da smislim s čime da ga kombinujem pa da nam bude dovoljno, ne pada mi na pamet baš ništa ali sam mislila da zbućkam nešto "na kašiku".
Danas najzad počinje pilates! Činjenica je da sam se ovoliko ugojila čim sam prestala redovno sa pilatesom jer sam imala treninge 3 puta nedeljno 4 meseca i naravno u međuvremenu dva Božića i NG. Međutim kilaža je spala na 65 kg i to je ustvari onaj kg koji sam i očekivala da će pasti za par dana i ovo je sada realno stanje.
Dan 3
8h D - galete od spelte i kozjeg sira + malo čvaraka + kupus
14h U - rebro čokolade, malo šunke (jaka glad kasni ručak)
17h R - sladak kupus s mesom, parče hleba
21h V - kupus od ručka, hleb, rebro čokolade
FA - pilates