Još ne mogu da provalim šta je uzrok ovoga sa želucem, mada je ovo bilo prvi put za nedelju dana da je zaboleo, ali je zaboleo baš muški... od netestiranih namirnica jela sam samo kelerabu u čorbici, ali mislim da nije kriva ona jer su se bolovi javili satima posle nje, kad je čorbica već bila doviđenja... pa samo mogu da pretpostavim da sam kvalitetno udesila želudac letos i da će se ovo još neko vreme javljati i bez posebnih uzroka.

), ali otkad sam našla šta mi odgovara i šta je relativno isplativo... sad je to potpuno druga priča i definitivno pušim mnogo, mnogo manje nego pre. Otme mi se neki put kad sedim s društvom ili sam zbog nečeg napeta, ali čak i tad je to deseta priča u odnosu na pre... više u životu ne bih mogla da slistim 2,5 paklice na dan (ili ne daj bože 3, što mi se dešavalo u neka davna vremena). Poslaću ti na pp gde i kako i šta... da ne ispadne reklama ovde. 

Odgovara mi jer sam drastično smanjila duvan, a nisam morala da ga ostavim skroz. Otprilike pre godinu dana uzela sam kvalitetniji "pribor" i potpuno mi je to postalo deo života.

, moram da počnem ponovo da vodim dnevnik a ne samo kao voajer kad stignem da čitam vaše......metla izdiše 

je za manje od mesec dana . Kazu da je preforsirana 

Kod tebe opet neke tegobe, definitivno ti horoskop nije nešto u zadnje vreme
. Polako, doći će sve na svoje. Nasmejah se AniV za 3 kutije dnevno 40 godina, kuku...
I ja sam bivši pušač i lepo mi mirišu cigarete,mada ne uvek. Moj mm puši, a ja mu stalno zvocam 

(Što bi ti rekla, kuku i sramota.)
, samo te molim da uvek i napišeš propratnu misao, da ne bismo kršili pravila foruma.
(Mi iskusniji članovi treba da dajemo primer.
)
Korisnika u ovom forumu: zabzab i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.