Odgovori 914 postova
Un.....
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Un.....

od ivaiva » pre 7 godine

Izgleda da hoce,iako sam bila skepticna.Posle 6 dana -1.4 kg.Samo da se svucem ispod 60,pa polako. :020:
    7.dan-restrikcija
    D:3 pogacice,paradajz,maslac,malo pecenice,Dukatos
    R:spageti od tikvica sa bolonjeze sosom-ako ne budem skroz sita,dodacu salatu
    V:oslic,krastavac,dinstani hrono mix

Jedino me nervira to sto ne smem da koristim sirce,pa mi je kupus salata bas gadna sa limunom.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 7 godine

Jedino me nervira to sto ne smem da koristim sirce,pa mi je kupus salata bas gadna sa limunom.
    Ovo pravilo nisam ispratila :shock: .
    Onda se ja, što se tiče sirćeta, hranim po hrono pravilima. Iz nekog čudnog razloga ne volim sirće (tolerišem ga jedino u zimnici ... kisele paprike, krastavci i sl.). Inače sveže salate pravim isključivo sa limunovim sokom. Ne smatram da je sirće štetno, jednostavno ... ne volim taj ukus. A naročito me šokira kad neko u mešanu salata (srpska, šopska, grčka ...) stavi sirće ... onda uopšte ne mogu da je jedem (paradajz ima svoju kiselinu koja je meni više nego dovoljna).
    Navići ćeš se na ukus limunovog soka. Ako voliš kiselije, stavi ga u većoj količini. Probaj umesto običnog ulja, da u kupus salatu staviš par kapi susamovog ulja (jeste skupo, ali je izuzetno aromatično i koristi se bukvalno u kapima pa i traje neverovatno dugo). Aroma je sasvim drugačija, ja je tako najviše volim.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

Meni sirce ide samo u kupus salatu i obozavam je.Pokusacu sa vise limuna.
    Sto se tice ulja ,bez njega mogu do kraja zivota,ali stavim par kapi maslinovog.
    8.dan-restrikcija
    D:lepinjica,sir,pecenica,paradajz
    R:corba od tikvica,svinjski file sa rostilja,salata
    V:pileci file sa rostilja,krastavac
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

Jutros vaga kaze 63,7 kg,a to je minus 1,8 kg za 8 dana.Od sada cu da se merim svakog ponedeljka,posto samu sebe nerviram sto svakog jutra naskacem na vagu.
    9.dan-restrikcija
    D:przena jaja sa lukom i paprikom,lepinjica
    R:musaka od karfiola,paradajz salata sa lukom
    V:belo meso sa sampinjonima,krastavac
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 8 godine

od Bakica » pre 7 godine

Ma lepa ti je ova dijeta Iva :) Lepo za pojesti :wink: e sad ne znam ima li ogranichenja u kolichinama ali kako bilo ti skinu 1.8 za 8 dana shto je super rezultat.Bravo :headbang:
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

od leonida » pre 7 godine

Baš ukusni jelovnici. Bravo za minus.
    Ja ne znam da li drugi imaju taj problem, ali ja već dugo ne mogu da nađem ukusne šampinjone ...
    Uželim se pečurkica, kupim ih, ja sam ih uvek volela samo onako ucelo grilovane na tiganju ili zapečene u rerni bez ikakvih dodataka ... prosto ukus zadnjih par godina nije isti ... da li ja uobražavam ili više nema finih šampinjona na našem tržištu?
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

Lepa je Bakice , ja sam odusevljena,a prva sam bila protiv nje. :-) Kazu da ogranicenja nema,ali ne treba se prezderavati ,ja jedem dok ne budem bas sita i tacno kada prodje 5 sati,osetim da je vreme za novi obrok.Dorucak je prava gozba,rucak normalan,vecera lagana,ali dovoljna do spavanja. Ni jednu jedinu krizu nisam imala niti mi je palo na pamet da pojedem nesto sto ne treba ili kada ne treba.Preporucujem( a nisam u onim sektaskim Hrono grupama na FB)!!!
    Leonida i meni se cini da su sampinjoni postali kao karton,zato ih sve redje jedem i radije biram bukovace,ali ih u poslednje vreme tesko nalazim.
    Juce sam imala neke stresove,tako da mi se hrana za ceo dan svela na par zalogaja,cisto da ispostujem tri obroka.Nadam se da cu danas moci normalno da jedem.Plan je sledeci:
    11.dan-restrikcija
    D:przena jaja,paradajz,lepinjica
    R:krmenadle u paradajz sosu,kupus salata
    V:pileci file ,krastavac salata

Posle prvih 10 dana - 3 kg.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Ni meni se ne svidjaju shampinjoni vishe...ali ja sam u Australiji a ovde nishta nije isto ( da ne pominjem da je gore) nego shto je ukus hrane u Srbiji :cry: :crybaby: Bash nishta nema onaj pravi ukus :placljivko: ni meso , ni povrce a chak ni voce...i nisam se navikla ni posle vishe od 20 godina :crybaby: Uvek jedva chekam da dodjem u Srbiju da jedem " pravu" hranu....ali i kod vas polako dolazi ovo djubre :nasilan:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

I ovde polako sve postaje bezkusno i tesko se nalaze domaci proizvodi,osim ako nemas rodbinu na selu(kao ja),pa ti s' vremena na vreme donesu domaca jaja,sir,meso,povrce i voce. Na pijacama ima sve manje prodavaca jer im se ne isplati da prodaju po cenama koje diktiraju veliki lanci marketa,sa svojim GMO povrcem i vocem,mesom punim antibiotika,jajima sa dva zumanceta,....tuzno....
    12.dan-restrikcija
    D:lepinjica,sir,pecenica
    R:pecena piletina,paradajz salata
    V:pileci file sa rostilja,kupus,krastavac

13.dan-restrikcija
    D:dva sendvica(pogacica,maslac,kobasica,paradajz)
    R:svadbarski kupus ,bez salate,ne ide mi ni jedna uz kupus :)
    V:file oslica i tikvice
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

Neki virus me je potkacio zestoko i bas imam zelju da usrecim sebe nekom "zabranjenom" hranom,ali jaca sam ja od toga... :-P
    14. dan-restrikcija
    D:hleb,pecenica,paradajz
    R:svinjsko pecenje,paradajz
    V:belanca sa lukom i zelenom paprikom,krastavac
    Poslednja izmena od ivaiva u 05 Nov 2017, 11:14, izmenjeno 1 put ukupno.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

15.dan-restrikcija
    D:slanina ,pogacica,paradajz
    R:junetina,plavi patlidzan,paradajz
    V:tunjevina,krastavac

Imam utisak da na ovoj dijeti mogu da budem zauvek.
    Poslednja izmena od ivaiva u 05 Nov 2017, 11:14, izmenjeno 1 put ukupno.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Pa jeste Iva dijeta ti je fina kao da i nisi na dijeti :D E sad nadam se da ce i rezultati biti dobri kao i dijeta. :wink:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

Sutra se merim,ali mislim da nece biti pomaka ove nedelje,ali obzirom da se ne mucim ni malo,verovatno me nece pokolebati to sto vaga stoji.Trebalo bi u ovom prvom krugu(28 dana) da ode bar jos 2 kg.Sto ne probas i ti bakice?Pocni,pa ako ne ode-ne ide.Tvrde da je Hrono odlicna za ljude koji boluju od dijabetesa.
    16.
    dan-restrikcija
    D:sendvici sa sunkom ,maslacem i paradajzom
    R:podvarak
    V:oslic,dinatane tikvice,krastavac
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Drina
    Početnik
    Početnik

od Drina » pre 7 godine

Lepa je Bakice , ja sam odusevljena,a prva sam bila protiv nje. :-) Kazu da ogranicenja nema,ali ne treba se prezderavati ,ja jedem dok ne budem bas sita i tacno kada prodje 5 sati,osetim da je vreme za novi obrok.Dorucak je prava gozba,rucak normalan,vecera lagana,ali dovoljna do spavanja. Ni jednu jedinu krizu nisam imala niti mi je palo na pamet da pojedem nesto sto ne treba ili kada ne treba.Preporucujem( a nisam u onim sektaskim Hrono grupama na FB)!!!
    Leonida i meni se cini da su sampinjoni postali kao karton,zato ih sve redje jedem i radije biram bukovace,ali ih u poslednje vreme tesko nalazim.
    Juce sam imala neke stresove,tako da mi se hrana za ceo dan svela na par zalogaja,cisto da ispostujem tri obroka.Nadam se da cu danas moci normalno da jedem.Plan je sledeci:
    11.dan-restrikcija

Pozdrav! Samo da kažem da sam pomalo čitala kako ide drugima na forumu i kod tebe i Bakice sam se baš nakupila super saveta i pozitivnih stavova!
    I još samo da kažem: e, blago tebi, kada ne jedeš kada si pod stresom. Meni je tada najlakše da zabrljam.
    :P
    Početna: 85, trenutna: 77 cilj: 70kg
  • Drina
    Početnik
    Početnik

od Drina » pre 7 godine

11.dan-restrikcija

Pozdrav! Samo da kažem da sam pomalo čitala kako ide drugima na forumu i kod tebe i Bakice sam se baš nakupila super saveta i pozitivnih stavova!
    I još samo da kažem: e, blago tebi, kada ne jedeš kada si pod stresom. Meni je tada najlakše da zabrljam.
    :roll:
    Početna: 85, trenutna: 77 cilj: 70kg
Odgovori 914 postova