Želim ti samo da što pre usledi konačan oporavak!

Sad mogu da nosim svaku boju, osim onih koje mi ne idu uz ten... ali ljubičasta ostaje moja stara ljubav (čak nemam ni mnogo stvari te boje, ali nekako me uvek razgali kad je vidim
).
Ti si se malo duže rvala s tom mukom... ovo je bilo samo simbolično, moram nekako da utešim Cirkončića. 
Ako uspem da izvedem da se ništa ne inficira ovih prvih dana, posle sam na konju. 

dudank napisao: Somborka, nećeš mi verovati, ja jedno vreme nisam mogla da vidim sivu i zelenu (i smeđu). Kad sam bila u debeloj fazi, potrefilo mi se nekako da su mi sve stvari bile tih nijansi... dugo mi je trebalo da prevaziđem tu asocijaciju.Sad mogu da nosim svaku boju, osim onih koje mi ne idu uz ten... ali ljubičasta ostaje moja stara ljubav (čak nemam ni mnogo stvari te boje, ali nekako me uvek razgali kad je vidim
).

Odmah sam se setila bombardovanja, daleko bilo...

(Ja sam stvarno bila izbacila sve braon... dok mi nije veliki sin kupio ekstra kratku i usku braon haljinicu, tek tad sam to prevazišla.)
)
), preslatke, ali nemam želju da ih obučem... i kikerice (tj. kopiju kikerica) koje sam kupila zato što sam otežano hodala... i sve to sad stoji, lepe i kvalitetne stvari, ali nemam želju da ih stavim na sebe jer mi je prva pomisao ambulanta i grozne intervencije.
Juče je bilo baš teško... ali opet neuporedivo lakše od onih ranijih intervencija (sem pretposlednje, ona je isto bila OK). Dalji proces će imati nekoliko bolnih etapa (rutinsko "mučenje" koje nada mnom sprovodi doktor na svakih 10-15 dana, hahah
), ali bože moj, izdržaćemo. Danas idem na kontrolu, nadam se da je još rano za te dodatne intervencije i da će doca samo da virne u svoj ručni rad.
)
Svaka kap tečnosti koju popijem završi tamo. Možda je to malo i posledica lokalne, pošto je ovog puta bila ekstra jaka, plus i količinski obilna (onaj konjski špric
), a svakako je sve ovo šok za organizam... s druge strane, ne smem da uzmem ni nešto za zaustavljanje tog čuda, jer mogu da napravim još gori problem... tako da se samo obilno nalivam vodom i slanom bistrom supom da ne bih dehidrirala, a valjda će to da se sredi za koji dan.
):

Dosta mi je što ja znam, treba još cijelom svijetu da pokazujem svoju muku, hahah.
LJUBIČASTA

Bar na tu temu nisam frustrirana, samo mi prija očima tamnoljubičasta boja, smiruje me.
Prosto volim da je vidim, a naročito u nakitu.
Ali ne trudim se odećom da šaljem poruke... prosto nosim šta mi prija. 

A čvarci mi uvek fino pokrenu izbacivanje vode (kao i pivo), tako da oni nisu brlj, brlj je samo pivce... i neka to bude moje VK veče. 
)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.