Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od boki 66 » pre 12 godine

Ruzo , jacas mi snagu i volju. Dudice , jel ti mene drzis na oku :) Salim se , veliki pozdrav.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Daj da i ja malo dosolim! Sve je to normalno, kada je pasivni odmor u pitanju. Pa svima naidje takav period, a ti si se ove godine naradila svojski, tako da me ne čudi taj plusić! Htedoh još nešto da vam kažem u vezi tog zadržavanja vode u organizmu, a to je ako zaista mislite da je voda u pitanju, a ako nemate nizak pritisak, uzmite blag diuretik kao što je Lomatezid i popite jednom nedeljno tableticu, da vidite kako će vam biti fino, a otoka neće biti!
    Moram i u tvom dnevniku da ti se pohvalim, a znaš za moju muku sa Tamarinom mršavošću da se za ovu godinu dana popravila 3-4 kilograma i sada ima 53, perfektno izgleda, štitna se reguliše odlično, ali i dalje jede kao mećava do 8 puta dnevno. Za njenu visinu od 178 može još par kilograma gore, ali ja sam, a i ona prezadovoljne! Ovo sam napisala zato da se vidi šta radi dobar i prebrz metabolizam, koji sagori sve uneto za tili ćas! :skakutalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Mršavićka, tako i ide, danas je 500 g manje nego na tikeru. :) Nek se zaokrugli još malo naniže, pa ću polako da pomeram ovog puža. (A da kako nego polako. :) )

Cirkončiću, kako da se ne sećam, ti si bila od retkih koji nisu brljkali... ali stvarno nije lako uvek postići tu disciplinu. Ne kažem ovo kao opravdanje, ni tebi ni sebi, ali opet, makar nismo nagurale po 20 kila, na vreme smo stale... i uspeh će biti ako neko vreme i održavaš tu gde si zakočila, dok se ne saberu snage za ozbiljan nastup. :)

Ružo, ja i ne znam šta me je snašlo. Kad me mori u glavi, obično izgubim apetit, a ovo je neka nova pojava, meni nepoznata. Mada sumnjam da će se ponoviti... u svakom slučaju, na oprezu sam sad. 8) Nije ti loša motivacija, priznajem... ja još nisam smislila za ovu zimu, ali mogla bih, recimo, posle milion godina da smanjim goozu i da uđem u neke normalne pantalone... baš mi se nose. :)

Moravka, pritegla sam, pritegla. :D

Bokac, držim te na oku, ne brini. :)

Anči, imam nizak pritisak, pa ne bih da se zavitlavam s lekovima, ali kalijum mi uglavnom sjajno odrađuje posao, retko kad ne deluje. Prekjuče sam izbacila tonu vode iz sebe, sad se već osećam kao normalno čeljade. :) Sjajno za Tamaru, a to će se sigurno s godinama još malo popraviti, jer čak i najbrži metabolizam uspori s vremenom.

Danas treba da obavim nešto kod mog dr, pa moram da budem vrlo oprezna s jelom, ne smem da opteretim stomak... tako da jelovnik ne pišem, ali od sutra sledi nastavak. Imam manju intervenciju ambulantno i nadam se normalnoj situaciji posle nje... nisam pominjala ranije jer sve do juče nisam znala kojeg obima će to biti, pa nisam htela unapred da paničim, a danas sam štaviše srećna što ću to da pregrmim i da zdrava uđem u jesen. Javiću večeras, kad dođem, kako sam prošla. :)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Opet! :o Držim ti pesnice!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Locirali smo oboje poslednji delić koji pravi problem... prvi put idem sa osmehom, jer sad je 99% šanse da ćemo sve da sredimo. :)
  • IvaCha
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od IvaCha » pre 12 godine

Srecno!
  • Tamarichka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

od Tamarichka » pre 12 godine

Duuuudooooo, Dudiceee! Stigla sammm! Usla sam na forum, otisla u one porukice koje smo razmenjivale jos uhhh tamo negde posle snegova, i resila da zacrtam tvoje reci i brojke i da idem cik-cak dok ne prevalim brdo. :D
    Vec sam zbunjena, ali cu da gurkam nekako.
    Ako nemas nista pametno da kazes, nemoj ni da se javljas.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Nek ti bude uspešno, lako, bezbolno i ugodno!
    PS. Utorak je dobar dan da se stvari rade! :-)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala svima na lepim željicama! :)

Ostvarile su se... ne mogu da verujem da sam odrađena za 10 minuta i da je bolela samo lokalna! :skakutalo: Ranije su ove operacije znale da budu užasne i da traju po sat vremena, ali ovo sad su samo neki zaostaci... i ne mogu još da verujem da je bilo tako lako! Verovatno ću imati bolove narednih dana, ali sigurno neće biti kao ranije. (I još sam dobila konce ljubičaste boje... moje omiljene. :) )
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

Zelim ti da bude 100%.....i jos za mnoooooooooooooooooooooooooogo godina! :31: :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Odlično što je sve tako prošlo! (naravno da je odlično, šta drugo reći)
    Samo da i ovo dalje ide savršeno, mislim period posle kad očekuješ da malo boli ili malo više!
    Ajde da planiramo da neće da boli ili da će minimalno da boli!
    A ako i zaboli, znaš šta ti je činiti!
    :wink:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 12 godine

Ljubičastvena :009: u sitnom vezu,neće boleti,gotovo je
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Moravka, i ja se nadam... red bi bio da više završim s tim! :pivo:

Mršavićka, ovo zasad je sjajno, da kucnem u drvo... anestezija je popustila, ali bolovi su skroz podnošljivi... samo da tako ostane do kraja. :01:

Ruškana, nije vez, nažalost, nije ništa šiveno, nego imam sajlice koje seku meso... i to boli manje-više jednakim intenzitetom sve do kraja (ovog puta samo mesec i po dana, veli doca), a na momente zna i da se pogorša, ali ja sam optimista, hahah. :) Ovo nije ništa u odnosu na pre, radosna sam...

Pošto sad približno znam na čemu sam, mogu čak i jelovnik da upišem, onakav kakav je bio:

D: tri šljive
    R: jogurt
    U: (po povratku) malo parče lubenice
    V1: malo parče sira
    V2: ako ogladnim, uzeću samo neki zalogaj (možda parčence mesa i malo salate)
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:neznalica: dudo,želim ti brz oporavak :009: I meni je ljubicasta nekad bila omiljena,a sad vise jurim sivu i zelenu :skakutalo: :31:
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 12 godine

dudank napisao: makar nismo nagurale po 20 kila, na vreme smo stale...

:oops: :cry:

Cestitam na minusu , brzo ozdravi !
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
Odgovori 9033 postova