).

Pošla sam s plusom, u nameri da ga skinem, a vratila se s duplim. Što bi rekla Ruža, sve je bilo samo cak-cak (bez cik). Ono što mi se JESTE svidelo - nisam nijednom pojela veliku količinu ničega (samo jednom malo više salate od krompira i lobode - baš mi je legla), što znači da nije bilo klasično otrzanje s lanca. A ono što mi se NIJE svidelo - to je ta lenjost, restoran na 20 m od nas, ja ga tužno gledam i duša mi vapi za borščom (činijetina puna povrća i junetine za malo jače od jednog evra), a onda zaključim da me mrzi i hvatam se za kesicu pistaća od dva evra... hoću da kažem, nije bio čak ni neki moment štednje (mislim, da sam štedela, nosila bih klopu na plažu). Ili mi se užasno prijede voće, mrzi me da odem do piljara (60 m od kuće), hvatam se za alvu... ma totalni neki vakuum u glavi, nisam jela ono što mi se jelo, nego ono što mi je bilo prvo pri ruci, a pored dva muškarca, naravno da uvek po torbama i u frižideru ima svakakvih gluposti za jelo.
No dobro, to je sad završena priča, istinski mi prija moja stara ishrana i srećna sam što opet jedem sve ono što volim. 

Ja za ono što mi je jede i što volim idem i po nekoliko kilometara!
Još nikada nisam bila u toj fazi.
Važno je da si se ti nama vratila i da ćeš ponovo ručkati hranu koju voliš i pomoću koje ćeš se vratiti na tvoj ciljić! 

A ovo Dudo, ove godine, ma i to je ok, mora nekad i da se padne da bi se pridigli...došlo ti, tako se namestilo...polako, sredićeš se ti, naravno... 

S njima sam regularno počinjala dan (sendvič s viršlom ili pršutom), pa i večere su mi bile manje-više OK, ali sam brljala svako poslepodne sa tim grickalicama... i eto mi rezultata.
Ma to je bio totalni začarani krug, bila sam hronično naduvena sve vreme, uveče mi je zbog otečenih nogu bio napor da navučem sandale, pa sam tako manje i šetala... ne brinem se sad za ovaj višak, otići će (moraće!
), nego se prosto čudim sebi, jer što kaže Cirkončić, pod normalnim okolnostima stvarno nisam lenja.
Već dugo nisam bila ni na kakvom strogom režimu, metabolizam se definitivno oporavio, tako da sad male promene donose velike rezultate.

Meni je odmor kad vitlam naokolo sa milion kilovata u gooz*ci... a ovog leta sedenje na plaži, sedenje u apartmanu (+ nosila laptop da radim), nije bilo pentranja po planinama, skoro svakodnevnog pešačenja kilometrima, plažnih žurki do zore. Nekako me uspavalo sve to.
Bog čuva pijane...

!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.