Ja nisam bila u situaciji da pratim i da se javljam. Nema veze, otvaram sutra novi dnevnik i krećem sa dijetom zajedno sa vama. Drži mi fige pre nego što odeš na more.
A sada ti pišem pp.
Joooj, što mi je drago što sam se vratila!
Ja nisam bila u situaciji da pratim i da se javljam. Nema veze, otvaram sutra novi dnevnik i krećem sa dijetom zajedno sa vama. Drži mi fige pre nego što odeš na more.
A sada ti pišem pp.
Joooj, što mi je drago što sam se vratila!
Vratila si seeeeeeee!
Baš se radujem!!! 

Meni je mučenje da putujem nekuda na 10 ili 12 dana, taman dok se odmoriš i privikneš na klimu, već ideš kući, zato idemo na varijantu jeftinije a duže. Tačno je da more nije tako lepo kao na Mediteranu, nema onaj miris i boju, ali ima neke svoje druge lepote. (Između ostalog, i tu lepotu što je pivo na plaži 1 evro.
)
Jeste da ja idem, ali biće ti tu Magi da pazi da li lepo i zdravo ručkaš.

Ne znam da li naša mačka gaji buve-mutante, ali mi ne uspevamo da ih istrebimo. Pritom ona nema nikakve kontakte sa spoljnim svetom (pokušavali smo ovog leta da je vodimo u šetnju, vrlo lepo trpi povodac, ali se plaši da izađe i na stepenice
), tako da su teoretski dovoljne 3-4 nedelje da se taj problem trajno reši, ali mi zasad nismo uspeli.
Da ne pišem sad... pun izveštaj kad dođem.
Mačak se isprljao kao da radi u rudniku, pa se unaprijed izvinjavam na prizoru.

Pazi njega što je frajer. 
A našoj je teško odrediti i dozu, veća je od mačeta, a manja od normalne mačke, baš je sitna.

Miško je jedno vrijeme bio prava atrakcija sa probušenim uvetom, hihi.
Poznajem jednog profesora na veterinarskom fakultetu koji mi je savjetovao da ne pretjerujem sa Frontlineom jer može da naškodi jetri. Kako, zašto, nemam pojma. Ali poslušala sam ga. Isto tako, buve mogu da budu uzrok crijevnih parazita, kad se mace čiste, ližu, unesu i to nešto u organizam, pa ako je nisi tretirala, što prije to uradi. Ja im dajem po pola tabletice svakih šest mjeseci. To je tek ritual...

Dudice,sretan put,lepo se provedi i plivaj i za mene
.Puno te
!Falices miii. . . 

Pošto nosiš laptop, možda nam baciš neko slovce da vidimo kako se provodite! 

Kako je to divan osećaj otići negde i to još na more. Mora da je divno tamo!
Mada, da nam fali Dudica, fali nam.. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.