Ufff, prvo moram kratak izveštaj, pa onda ponaosob... ipak smo se odlučili za dve večeri, tako da nam je raspored bio u subotu prvo udarničko cunjanje gradom, pa Exit do jutra (nismo propustili Getu), pa u subotu Štrand, pa izgoreli od sunca opet na Exit... i doživela sam da gledam ono što pre dve godine niko nije mogao pretpostaviti, a to je Kejv sa Bad Seedsima... i ne vredi da pričam, možda će moći da se pogleda negde (znam da je onaj prethodni odradila australijska TV), zaista vrh vrhova i vrh profesionalizma, od kerefeka kao što je vatromet i svetlo pa do vrhunskog performansa koji se graniči s pozorištem, ali vešto uspevaju da ne zapadnu u komercijalu, to je jedna energija koja se opisati ne da. Za mene je doživljaj masa od mnogo hiljada ljudi koja stoji nepomično kao hipnotisana i sluša Kejva koji izgovara svoje stihove... i još sam pod neverovatnim utiskom.

Bila sam i prošli put, tada je bio nešto kvalitetniji zvuk i, iskreno, možda i kvalitetnija svirka, ali ova kombinacija je imala nešto što ne može nijedno ozvučenje da zameni.

Posle sam produžila u još neki "provod" u Bg... ali me je tamo zatekla vest o smrti bliske osobe... i neki drugi problemi, pa sam došla kući večeras rastužena

, zabrinuta, a bogami i umorna, nisam sigurna koliko sati spavanja sam sastavila za ove tri noći.
Ella, pratimo se, podrazumeva se.

Hoćka, to je zbog ovih modernih svetiljki.

Magi - jelda nisam prevarila?

I Anči... izveštaj sam sad napisala samo kratko, ali obećavam ovih dana i neku sličicu, tj. bar se nadam da će biti neka upotrebljiva.

Neću da pišem šta se jelo, jelo se šta se stiglo, a pio se Tuborg jer drugog nije ni bilo, težina je na istom od silnog hodanja, noge me začudo ne bole, neka dobra vila mi je na rođenju dala pogrešnu količinu kondicije... i sada odmor, pa od sutra udarnički rad do mora.