Alisa, ako si blizu, javi se, mogla bi da padne kafica.

Ovog puta sam rešila da uživam, da se odmorim, da ništa ne ribam... ako izdržim, hahah.

Somborka, slabo to vredi dok se ne desi onaj klik u glavi. Mislim da žene u nekim godinama imaju taj problem što im se čini da nisu više dovoljno mlade da im izgled bude bitan, a nisu ni dovoljno stare da debljinu sagledaju kao ozbiljan zdravstveni problem... i u tim godinama treba im malo više da se trgnu. Tako da nemoj da te raočarava ako mama neće da se pridruži, ali nemoj ni da odustaješ, probaj da joj nađeš caku.

Anči, u zamrzivaču držim samo za pite i za dodatak u jelo (ne ostavljam namenski, nego kad baš imamo neki višak), u 90% slučajeva nije lep ovako da se jede, što ti kažeš, promeni mu se struktura. Mada mi se kozji skoro uopšte nije promenio, stvarno je bio savršen, ali je svejedno završio u tikvicama.
Danas sam se naspavala za dva čoveka, uspela sam noćas da završim sve planirano.

Razmišljam da sutra uveče i ne idemo na Egzit (mm i ja), samo da zujimo po NS i da se čuvamo za nedelju... stvarno mi treba još da se odmorim.
Inače sam pitala mm šta je radio onim šniclama, kaže da ih je marinirao u mleku sa trunkom kečapa i ulja

, uz začine (majčina dušica i da li reče još nešto, ali dobro, taj deo je standard), prvi put čujem za ovu kombinaciju, ali meso se bukvalno topilo u ustima.
D: jogurt + dodaci
R: neskrobni paprikaš (meso je u tragovima), salata
U: voće (verovatno dinja)
V: ?? (upisaću)