Pominjala sam u dnevniku ranije da mi je muzika godinama bila dodatni izvor prihoda, a to je minimum 4 x 45 minuta rada uz igranje, posle čega se dešavalo da produžim u diskoteku i odigram još dobra 2-3 sata za svoju dušu. Imala sam kondiciju kao životinja. 

Ostali smo bez sira i to mi pravi kompletnu remetku... smisliću nešto za danas da se ne bih opet hvatala za hleb, a sir valjda stiže sutra.
vidim da si i ti pekla punjene tikvice,i ja sam danas sa curecim mesom i mogu reci da su odlicne.Pojela bih jos jednu,ali necu da preterujem
Steta sto nemamo vremena tako experimentisati,uwek iste vrste jela jedemo,a ima jos puno tako divnih stwari. 

mislim da hocu posle ovih danasnjih tikvica
ukus je izvanredan,ali moram se kontrolisati da ne preteram.Htela je mama preliti pavlakom i jajetom,ali ja nisam htela jer ne znam da li se sme.
a i ovako je bilo penal 

Sir mi je oba puta bio zreo a nemastan, pa je ostao fino mrvičast, a odozgo se predivno zapekao.
čim je sir u pitanju znam da je preprepreukusnooo

Alisa_GG napisao:Tikvice na sto nacina mmmm i ovo moram probati ovih dana.. obozavam eksperimentisati u kuhinji
da ne volimo experimentisati u kuhinji nebismo bile debeljuce 

posle operacija koje sam imala ja sam par meseci provela u kuhinji sad tek malo manje jer ne stizem hvala bogu inace nikad ne bi izdrzala dijetu 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.