Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 12 godine

Anči, videćemo kako ću proći na ispitu, hahah. :) Šalim se, sigurna sam da ćemo provesti lep i opušten vikend, jedino se bojim da ne preteram sa ugađanjem i da im ne budem dosadna, umem ja to. :)

Krupna, pivce je stvarno dijetalno piće... svega 42 kcal na 100 g, to je manje od jogurta... samo što s jogurtom može da se stane na 2,5 dl. :16: No videćeš neki red niže...

Magi, te, te kifle, znači, pamtiš ih. :) Ne mogu ni da se setim kad su iščezle... bila sam ubeđena da je to samo neko moje preterivanje, ono kad nam je sve iz detinjstva lepše, ali naletela sam, da li beše prošle godine, na takve kifle u Bugarskoj i raspomamila se. Pa sam probe radi dala malom detetu da gricne... rekao je da ništa lepše u životu nije okusio i oteo mi sve, a to je bilo u busu u povratku. :crybaby: I tako ja ostadoh bez mojih kifli, ali ako ove godine naletim na njih, ima da ih krijem po ormaru kao Hajdi. :D

I izveštaj... o pivu, koje sam sinoć opet zveknula akonto pola večere, podvlačim dvostrukom crtom sve što sam rekla o masteru i nemam čak obraza ni da se kajem. :010:

Danas (valjda):

D: jogurt + dodaci
    R: džinovska šopska
    U: dinja
    V: ???? (trebalo bi da bude neko meso + povrće + mleko)
  • Teta Neda
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Teta Neda » pre 12 godine

Opet ja, dosada stara, s pitanjem :oops:
    Registrovala sam se na ImageShack jer mi se svidjelo kako ti postavis malu slicicu a ako zelimo da je vidimo u punoj velicini, samo kliknemo.. Medjutim, ne znam kako da postavim da mi u postu izadje ta mala slicica. Sve sto je meni izaslo je natpis 'slika' (evo ispod primjer).

Kako da mi umjesto te rijeci bude mala slicica? Upomoc :)
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Dudićka, čekam izveštaj!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nedo, nisam sigurna da imaš sve opcije, jesi li aploudovala direktno, ili si išla na My Images? Kada aplouduješ u My Images, imaš više mogućnosti, npr. da kreiraš albume (grupišeš slike) i između ostalog imaš link da slike postavljaš u Thumbnail Size. (Samo se prekopira taj link). Ako se zapetljaš, viči na pp!!! :)

Anči, u gužvi sam trenutno, ali utisci su divni, pišem opširnije kasnije!!! :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Jesi li ti to u ulozi neke vrste svekrve ili se meni čini?!
    Ako negde budete išli zajedno neka kažu da si starija sestra, boli te uvo!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hahah, nije baš, ali tako nešto, Mršavićka. :) Bilo nam je jedno preslatko i pametno devojče... koje ima sve preporuke ovoga sveta već samim tim što nešto znači mom velikom detetu... i mislim da je sve bilo kako treba, tj. omladina je bila sjajna, a ja se nadam da im nisam bila dosadna :neznalica: , uglavnom, presrećna sam što su došli zajedno. :) Tri divna dana i nadam se da će opet doći ovako. :)

Ja sam bila dobra, gotovo da nisam ni stizala da jedem od obaveza, ali i od sreće... gricnula ponešto s nogu, od sutra pišem klopu redovno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Baš se radujem tvojim pozitivnim utiscima! Sada bar znaš sa kim provodi slobodno vreme i samim tim si mirnija! 1000 puta sam rekla da je najteže biti MAMA! :pivo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Anči, nije lako mamama, ali nije lako ni devojkama kad im uvalimo svoje razmažene sinove, hahah. :) One dovršavaju naš posao i samo možemo da im budemo zahvalne... bar ja sam zahvalna. :)

Danas klopica:

D: dinja
    R: sir, dinstana šargarepa, salata
    U: verovatno jogurt + dodaci
    V1: meso na suvom tiganju, salata, možda čaša mleka
    V2: ako ogladnim, juneća supica
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

dudank napisao:Anči, nije lako mamama, ali nije lako ni devojkama kad im uvalimo svoje razmažene sinove, hahah. :) One dovršavaju naš posao i samo možemo da im budemo zahvalne... bar ja sam zahvalna. :)

Lepo pišeš Dudić...To je baš, baš lepo...Pozitiva! :)
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 12 godine

Dudooooo :oops: nosim suknje iskljucivo do kolena ili duze.. hihi

Svratila sam da te pozdravim, da ti kazem da me bijes ako nestanem ponovo, jer ja bez :nasilan: nisam ziva (izgleda)

Svaki dan neku corbu kuvam i setim se tebe :D ne znam tacno zasto, ali corbica od 400g povrca, jogurt i :pivo: ucestalo postalo kod mene, pa valjda zato :evil:

Hihi divno je to za tvoje veliko dete :) ja sam zaljubljena malo zeznula ovaj ispitni rok :020: ali cu uciti vise kad budem kod mojih letos

hahahhaha vise napisah kod tebe u dnevniku, nego kod sebe :pivo: :*
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Magi, samo realno sagledavam stvari, hahah. :)

Crna, pa ko je to meni došao? :31: Mislim, lepo je što ti je :pivo: asocijacija na mene... nego, šta rekosmo za suknju? :evil: Bijem, nego šta, samo nemoj da bežiš s foruma opet. :)

E, danas... u stvari noćas. Cugnula dva piva jer sam ugazila u svoj 43. rođendan... i jednom rečju, volela bih da mogu svima danas da vam pokvarim dijetu turom piva. :)

Slika
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 12 godine

Srećan rođendaaaaaan :veseljak: zelim ti puno zdravlja, a ostalo drzis pod kontrolom (mada, drzis ti i zdravlje, samo eto, to je najvaznija zelja) :009: :009: :009:

Necu da begam :oops: danas sam lepo prosla na ispitu, pa mogu mirno da se pridrzavam svega, a za 8 dana more! Bice i minjak! :D

:pivo: i da pijes pivo 100 godina! :009:
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Dudić, srećan rođendaaaaan!
    Da nam budeš zdrava, lepa, srećna i mršava! :009: :009: :009:
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od Alisa_GG » pre 12 godine

Srecan rodjendan sve najlepse i da budes sto uspesnija u ostvarivanju svojih zelja i ciljeva u zivotu.. :009: :hi-fi: :veseljak:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Slika Neka je sa srećom i neka ti se sve željice ostvare! :pivo:
Odgovori 9033 postova