Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Debeliccka » pre 12 godine

Pridružujem se komplimentima!
    Pogotovo ona slika sa svima gde si ti skroz levo.....sa tom pozom se tek vidi kako si tankica vitkica superica .....(mislim sve su slike dobre ali ta ti je prava Ms Slim Mc Pretty)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Ma sve mi možemo lepo da izgledamo kad se zainatimo. :) To je poenta svega, što je to u suštini samo naš izbor... nos ne mogu da promenim, ali zadnjicu mogu. I lep je osećaj, kad možeš svaku krpu da navučeš i da se opet osetiš kao žensko. A jeftinije i izađe, kad se setim koliko sam ranije para pucala na skupu odeću, sve u nadi da će ovo ili ono lepše da mi stoji, uffffff. :010:

Mršavićka, mislim da me je drugarica malo zaklonila, nisam baš onoliko tanka, stvarno izgledam kao da ću da se prelomim, hahah. :) Mada je činjenica da ovaj mantil nešto radi figuri... nosiću ga češće. :evil:

Klopa danas:

D: jogurt + dodaci
    R: sir, salata
    U: opet sir, salata... i sir, salata...
    V: neskrobni paprikaš s mescem, parčence sira, salata - edit* - pretvorilo se u velike količine
    Poslednja izmena od dudank u 04 Jun 2013, 14:51, izmenjeno 1 put ukupno.
  • tratincica xl
    Početnik
    Početnik

od tratincica xl » pre 12 godine

E, da je to do mantila, jos danas bih dosla da ti ga otmem. :D
    U pravu si da je mnogo i lakse i jeftinije kad nemas nista da pokrivas 8) , a tek osecaj lakoce... zbog toga se vredi odricati
  • Magi
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Magi » pre 12 godine

Videla slike...Najlepša naša i najmršavija, a bogami i najmlađa (tako deluje) :D :D Obožavam srebrne stvari! A i susrete generacije :) Imam fore još 2 godine da se utegnem i zategnem :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Tratinčice, vredi, vredi. :) A najlepši deo je što već odavno skoro sve kupujem bez probe, kad se samo setim ranijih kupovina, pola sata znojenja u kabini i jadne prodavačice koje moraju da procenjuju "da li mi d*** izgleda predebelo u ovome", užas. :)

Magi, ja to kažem da sam u duši ostala devojčica, volim srebrno, svetlucavo, još mi samo fale oni prstenčići s pijace, ako ih pamtiš, hahah. :D Dabome da ćeš da se utegneš i zategneš, za to slavlja između ostalog i služe, da se pokažemo u najlepšem izdanju. :)

Sinoć sam bila na ivici pokleknuća, nazebla sam i tako sam ogladnela da sam htela da mrem :prasence: , na kraju sam klopala tačno po jelovniku, ali u jedno trostrukim količinama... ne želim da stanem na vagu, hahah. :) Danas borba za utišavanje želuca, još ne znam šta tačno, dopisivaću.

D: ajran + dodaci
    R: sir, salata (normalne količine :nasilan: )
    U: ovde je bilo brljanje (pivo & golica)
    V: hilandarska jaja (danas sam ih upisala u Atkins recepte)
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Pa zar se želudac utišava pivom?! :16: :009:
  • Teta Neda
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Teta Neda » pre 12 godine

Ti kao da si zalutala na tudju maturu :D Zaista odskaces od ostalih, izgledas mnogo mladje. A da si zgodna- zgodna si! Ma prezgodna! Svaka ti cast Dudo!

Edit: je li jos neka osim tebe bila u minicu? Zivo me interesuje? :D
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Čitav dan zavitlava server, nije moglo da se uđe na forum.

Loptice, to su bile vanredne okolnosti, provela sam sate i sate s kumom, a imale smo samo golicu i kikiriki, pivo ne računam jer je "dozvoljena namirnica".. :roll: Nisam se baš pametno izorganizovala, meni i golica pomalo smeta i danas sam naduvena, ali preživeću. :)

Nedo, bilo je minića, mada se zna čiji je najkraći, hahah. :) Mene je društvo uglavnom zapamtilo kao nekog u farmerkama, pa su se neki možda i iznenadili, ali ja već skoro 20 godina nosim isključivo krateže, otkako sam otkrila da imam pristojne noge. :D

Klopa mi je danas uredna, konačno sam uspostavila kontrolu (i samokontrolu :) ):

D: sir, salata
    R: jaja s paradajzom, ajran
    U: ?? (verovatno ajran + dodaci)
    V: pljeskavica u sejtan hlepčiću, salata, verovatno čaša mleka
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Znam, Dudo, znam, nego te malo zekim :D

Apropo ovih nogu - ne da su pristojne, nego...... kao u neke devojčice od 18 leta :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma da si videla kako sam je šakačke jela... :16:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Čitav dan ne stigoh ni do jednog dnevnika. Unuke su mi bile čitav dan, pa onda šta da ti prićam!
    Nasmejah se za onaj izraz oko izgleda nogu- malo si ga preterala, malo ma previše. Inaće zaista se i sada teško otvara forum i to ne samo sada, već dosta dugo!
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

8) nema sta,prava zenska,kao da imas 25-30godina :009: Bravo!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Anči, samo ti uživaj s Marijom i Helenom, ne moramo baš svaki dan da "popijemo kaficu" u dnevniku. :)

Somborka, hvala na komplimentu, mislim, nije to baš tako mlado uživo :16: , na licu se vide godine, što je i normalno, ali što reče jednom Ana, noge poslednje stare, pa što da ne iskoristimo i taj adut. 8) To je u ogromnoj meri naš izbor, da li ćemo iz svojih godina i raspoloživog zdravstvenog stanja izvući maksimum ili minimum... ovo i pišem zbog vas mladih, nemojte se zadovoljavati polovičnim rešenjima, izvucite iz sebe maksimum u svakom pogledu, bilo da je posredi izgled, školovanje ili nešto treće i deseto. Što ne znači da treba da budete nesrećni ako u nečemu ne uspete baš kako ste zamislili, taman posla, ali u svemu gde se to može, gurajte do kraja. :)

Uspela sam da se dovedem u red, sejtan mi je neizmerno prijao, em sam splasla, em mi se umirila glad. :) Danas:

D: ajran + dodaci
    R: verovatno sir, salata
    U: ???? (upisaću)
    V: 2 sejtan "sendviča" s nekim mescem, salata, čaša mleka
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Upala sam u gomiletinu posla, spavanje se pomerilo (u stvari, spavanja uglavnom nije ni bilo, hahah :) ), ali regularno klopam, težina pod kontrolom. Jedino sam cigarete užasno povećala ovih dana (mislim na prave, ne na elektronku), ali nešto mora da me održava u budnom stanju, od ponedeljka će valjda biti lakše...

Da upišem za danas:

D: jogurt + dodaci
    R: sir, salata (krastavci, luk)
    U: paradajz-salata sa vrlo malo sira
    V1: sejtan hlepčić, škembe čorba (više kao gulaš), salata (krastavci)
    V2: sejtan hlepčić + manje parče dinstanog mesa, malo pavlake, salata (opet krastavci)
    Poslednja izmena od dudank u 09 Jun 2013, 12:09, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:) ja hvala Bogu,ne konzumiram cigarete,samo îh ponekad pasivno udisem kad nemam izlaza od kruga pusaca.Mislim da ih ne bi ni mogla koristiti,a i hocu da mi ostane titula jedinog nepusaca u familiji :D :D :D Doduse,vec dugo godina moji roditelji ne konzumiraju,ali pre jesu kao mladi,a ja nisam nikad niti cu :013:
Odgovori 9033 postova