To je poenta svega, što je to u suštini samo naš izbor... nos ne mogu da promenim, ali zadnjicu mogu. I lep je osećaj, kad možeš svaku krpu da navučeš i da se opet osetiš kao žensko. A jeftinije i izađe, kad se setim koliko sam ranije para pucala na skupu odeću, sve u nadi da će ovo ili ono lepše da mi stoji, uffffff.
Mada je činjenica da ovaj mantil nešto radi figuri... nosiću ga češće.

, a tek osecaj lakoce... zbog toga se vredi odricati
Obožavam srebrne stvari! A i susrete generacije
Imam fore još 2 godine da se utegnem i zategnem 

A najlepši deo je što već odavno skoro sve kupujem bez probe, kad se samo setim ranijih kupovina, pola sata znojenja u kabini i jadne prodavačice koje moraju da procenjuju "da li mi d*** izgleda predebelo u ovome", užas. 
Dabome da ćeš da se utegneš i zategneš, za to slavlja između ostalog i služe, da se pokažemo u najlepšem izdanju. 
, na kraju sam klopala tačno po jelovniku, ali u jedno trostrukim količinama... ne želim da stanem na vagu, hahah.
Danas borba za utišavanje želuca, još ne znam šta tačno, dopisivaću.
)

Zaista odskaces od ostalih, izgledas mnogo mladje. A da si zgodna- zgodna si! Ma prezgodna! Svaka ti cast Dudo!

Nisam se baš pametno izorganizovala, meni i golica pomalo smeta i danas sam naduvena, ali preživeću. 
Mene je društvo uglavnom zapamtilo kao nekog u farmerkama, pa su se neki možda i iznenadili, ali ja već skoro 20 godina nosim isključivo krateže, otkako sam otkrila da imam pristojne noge. 
):

nema sta,prava zenska,kao da imas 25-30godina
Bravo!

, na licu se vide godine, što je i normalno, ali što reče jednom Ana, noge poslednje stare, pa što da ne iskoristimo i taj adut.
To je u ogromnoj meri naš izbor, da li ćemo iz svojih godina i raspoloživog zdravstvenog stanja izvući maksimum ili minimum... ovo i pišem zbog vas mladih, nemojte se zadovoljavati polovičnim rešenjima, izvucite iz sebe maksimum u svakom pogledu, bilo da je posredi izgled, školovanje ili nešto treće i deseto. Što ne znači da treba da budete nesrećni ako u nečemu ne uspete baš kako ste zamislili, taman posla, ali u svemu gde se to može, gurajte do kraja. 
Danas:
), ali regularno klopam, težina pod kontrolom. Jedino sam cigarete užasno povećala ovih dana (mislim na prave, ne na elektronku), ali nešto mora da me održava u budnom stanju, od ponedeljka će valjda biti lakše...
ja hvala Bogu,ne konzumiram cigarete,samo îh ponekad pasivno udisem kad nemam izlaza od kruga pusaca.Mislim da ih ne bi ni mogla koristiti,a i hocu da mi ostane titula jedinog nepusaca u familiji
Doduse,vec dugo godina moji roditelji ne konzumiraju,ali pre jesu kao mladi,a ja nisam nikad niti cu 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.