Bokac, već sam te podsetila, i ja sam bila debeljuca - sve se može kad se hoće.

Anči, svi smo ista generacija (osim razredne, he-he

, mada je i ona izgledala divno iako ima dosta godina), većina je '69. i nas nekoliko '70. Plavom damom sam se i ja najviše oduševila, bila je kao devojčica.

Ovo nam je bio najpotpuniji susret dosad, samo nekoliko njih nije došlo, a zbog tih mimoilaženja desilo se da se neki od nas nisu videli doslovno 25 godina... i mogu ti reći da je bilo dirljivo, čak i oni koji se nisu posebno družili lepo su komunicirali... a bilo je i veselo, donekle i smešno jer je muzika došla s namerom da nam svira zavijuše, ali smo izvršili pritisak, pa su nam čitave večeri svirali zabavnjake, onako bez pevačice, hahahh, pa je bilo i igranja.

Mi smo bili veoma jako odeljenje matematičkog smera ovdašnje Gimnazije i većina je zaista mnogo postigla u životu, obraduješ se iskreno kad čuješ da je neko na ovom ili onom položaju u nekoj firmi ili instituciji... Lep i pozitivan susret, bez onih negativnih emocija koje znaju da se jave pri takvim susretima, bar moj utisak je takav, a najlepše mi je što sam se slatko ispričala s nekim starim drugaricama. Ovo će mi baš ostati u lepom sećanju.

Bobo, forum treba da pozlatim, jer ne znam da li bih imala toliko uspeha da se nisam upoznala s ljudima koji istu muku muče... u to ime

, svi nastavljamo zajedničku borbu!