Da znaš da su gljivice preživele, posle ovakve zapostavljenosti sad mislim da bi preživele i nuklearni rat.
A sad u 5 treba da vodimo i mačku na vakcinaciju, to će biti vežbe snage, hahah. 

Uhhhh
- što se ispostavilo kao pun pogodak, bila je skroz mirna, mazila se usput sa mnom u taksiju, a kod veterinara nije ni mrdnula ni zaplakala. Kad smo došli kući, prela je umesto da se ljuti na nas. 

(Ovo "muče" nije greška, naša ne mauče nego muče kao krava.)
, zapravo jedem isto kao i uvek, samo su količine za trun umerenije, tj. nisu ni umerenije, ali recimo pojedem više krastavca a malo manje konkretne hrane, a imam ovih dana i dobru FA, trčanje po šalterima i raznim ustanovama svako prepodne.

Znam da si se dugo borila sa ta 2-3 kilograma. Baš je teško skinuti, pogotovo kada se ne odričemo mnogo nečega! Bar je kod mene takav slućaj. 

Zapravo je to -1 kg otkako sam se uozbiljila, jer u poslednje vreme najviše sam tupkala oko 53,4, a sad je tačno kilo manje i već se lepo poznaje. 

Hvala!
), ali volim pustu četvorku, samo da je vidim, pa makar bilo 49,9... taj broj me podmlađuje. 

dudank napisao:Magi, ne damo se, ne damo se.Da znaš da su gljivice preživele, posle ovakve zapostavljenosti sad mislim da bi preživele i nuklearni rat.
![]()

Stvarno, na ovu visinu kilo se i te kako vidi... i kad se skine i kad se doda. A imam impozantne količine salca za ovako malu težinu. Trenutno pokušavam da sašijem sebi haljinicu (nigde nema modela o kom maštam još od prošle godine), pa ako uspem da se izborim, trebalo bi skroz da prati liniju tela... hoću reći, ne bi valjalo da prati liniju sala.
Volim obline, ali nije lepo kad sedneš u uskoj haljini, pa ti iskoče šlaufi, to već deluje neukusno. 

dudank napisao:rebalo bi skroz da prati liniju tela... hoću reći, ne bi valjalo da prati liniju sala.Volim obline, ali nije lepo kad sedneš u uskoj haljini, pa ti iskoče šlaufi, to već deluje neukusno.
Najjače je kad se salo vidi preko linije brusa... To mi je ubedljivo najružnije od svega gore poemnutog.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.