Lepo se naveceraj pa sutra laganica. Uzivaj u druzenju

Ali sve bi to izašlo više nego povoljno da nije onih milion drugih stvari koje mame... to je zemlja mog života, s jeftinim cipelama i jeftinim parfimerijama.
U jednoj parfimeriji sam već dobila poklon akonto kupovine, očekujem ove godine crveni tepih, hahahh. 

I da možemo da priuštimo sebi nekoliko izleta, to obavezno. Za šoping ako pretekne...
Mada se isplati, bugarska kozmetika je veoma povoljna i kvalitetna i uvek uzmem razna maziva za godinu dana, ali gde su maziva, tu su i parfemi, ja stvarno ne mogu da odolim parfemima.
Mada sad već odavno nisu muke, samo malo lenjosti... uh, danas će me iskritikovati veliko dete, osećam, i prošli put je pitao kad ću da skinem ova zimska tri kila (koja mi ne stoje baš najbolje).

Veliko dete ode danas, proveli smo tri divna i opuštena zajednička dana. Brljala nisam, sem u subotu uveče sa nekoliko pića, što je normalno i redovno (izašli smo zajedno u grad, "dete" s nama - odavno već nije dete
), a juče fin, umeren dan s pečenjem, gomilom salata i dva jajeta, zasladila sam se jabukom (pošto su deca smazala jagode i nijedna nije stigla do mene).
U subotu nisam mogla da obučem šorc...

, zapravo je izašao ispred pivnice da popriča s nekim društvom na miru... a majka juri za njim...
Sreća pa te situacije prihvata kroz smeh, a isto tako brine i on za nas, pa razume, ali stvarno treba da se odvikavam od takvih ispada. 
Prošli put sam silom prilika bila u haljini do zemlje, ovog puta planira se minjak.

Sviđaju mi se tvoji jelovnici, pa ću da skoknem s vremena na vreme da ukradem koju ideju (ako smem, naravno). 

Kradi šta god nađeš zanimljivo, razume se. 

Nisam znala da se ta salata tako zove. 

)...

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.