Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 12 godine

Sir je dijet, proizvodi ga Kuč i prodaje se na meru, ako nađeš, probaj obavezno! :) Mislim, jeste malo veštački, nije lep kao onaj sa pijace, ali od svih tih dijetalnih, on je najlepši, ima i kiselinu i slanoću... kao neka dijetalna i mlada verzija fete.

Salata je sezonska, ovih dana uglavnom miksujem mlad luk i zelenu, ali realno, povrće niti merim niti brojim... sipam naviljak i pasem bez griže savesti. :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Riknuli mi grlo i nos, nešto sam zakačila, bljak. :) Udaram pojačano po zelenišima i mladim lukovima.

D: kefir + dodaci
    R: boranija (meso odvađeno), lukovi
    U1: verovatno zel. salata sa susamom i kuvanim jajima (2 komada)
    U2: voće
    V: neko meso do 200 g, salata (sremuš), mleko
    Poslednja izmena od dudank u 18 Apr 2013, 13:23, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Drž' se!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Danas i ja tučem po zelenoj salati i mladom luku- detoksikacija :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ovo je neka grozota, jedino me teši što sve faze idu kao ubrzani film, pa računam da će brzo i proći, i srećom je bez temperature. :) Jedina posledica je što sam sva naduvena (pila sinoć vitamine sa aspartamom :NN02: ), nos više ne curi, sad je skroz zapušen, što je dobro jer danas pravim tortu... ne bi valjalo da kaplje u nju. :D Sutra je malom detetu rođendan, prvi put posle dužeg vremena slavimo u kući, uopšte ne znam gde će svi stati, ali o tome ćemo razmišljati sutra (možda će im to biti podsticaj da izađu ispred zgrade da se igraju).

Klopa:

D: kefir + dodaci
    R: sir + salata
    U: voće
    dalje ću upisati
  • gana
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od gana » pre 12 godine

:veseljak: NEKA JE SRECAN RODJENDAN :veseljak:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Ozdravi brzo! Pogledaj onu sliku u mom dnevniku!
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 12 godine

Dudice ajde ozdravi , kod nas je salata 80 , 100din na pijaci , pa cak ima i po 120 :shock: Bila je jeftinija ona prva kad se pojavila , tako da i ja ovih dana jedem perca od ml luka.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Kakva li je torta? Daj parće, njam, njam!
    Neka je srećan rodjendanac detetu, puno zdravlja, a ostalo će samo doći na svoje!Slika
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Srecan rodjendan malom detetu!
    Nadam se da ce zurka dobro proci. Inace mi smo prvi put ove godine slavili rojdendan (11-ti) kod kuce. Cerka jednostavno nije htela igraonicu i u zaveri sa tatom odlucili su tako - pa se ti mama slikaj, a vreme napolju bilo ruzno. Ali kreativna mama je sve dobro izorganizovala tako da je 25 dece uzivalo i reklo da im je ovo jedan od naboljih partija. Svi su bili prezadovoljni.
    Javi utiske!
    Nadam se da prehlada prolazi i da je torta uspela bez greske pa cekamo fotkice!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala na čestitkama! :)

Anči, za tortu mi kažu da je dobra (nisam je probala), tako da bih te rado pozvala! Torta je bila varijacija na temu, pa ne bih baš smela da je deklarišem nekim određenim imenom, glavni sastojci su bili banane, bela čokolada i rum (to je dete tako htelo), a svidelo mi se što je krem starinski, kao što se pravio kad sam ja bila dete, nije od onih masnih i napumpanih torti, niti je preslatka, baš sam džinovske parčiće sekla i pojeli su bez problema.

Ella, mi smo mu sami i ubacili crva za slavljenje kod kuće, igraonice su totalno asocijalne, nema pravog druženja (starije dete nikad nije ni htelo igraonicu), jedino što imamo problem prostora, jedina soba u kojoj može da se održi rođendan ima 3 x 4 metra, a dečaci su ogromni i krakati, ali smestili su se nekako juče... i iznenadila sam se što su ostali 3 sata i uredno se pokupili i otišli, valjda im je to navika iz igraonice, starijem detetu su rođendani znali da traju do kasno uveče. Mnogo su smešni, ali dobri su bili. :) Nismo ništa slikali, sad su u fazi da je slikanje bljak... prva godina da nisu pevali "Danas nam je divan dan" (i hvala im, ježim se od te pesme), znači da je krenulo da ih drma. :16:

Jela sam izuzetno pametno, samo picu i u krajnje razumnim količinama i 2 jabuke, popila ukupno jedno pivo, možda je zaslužan i nos, koji je još zapušen, pa ne uživam u mirisima. :) Od peciva sam se uzdržala, višak je otišao u zamrzivač jer je to pecivo koje može da se podgreje.

Danas:

D: kefir, dodaci
    R: sir, salata
    U: voće
    V: ??? (upisaću)
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Vidim ide nabolje........rodjendanac lepo proslavljen..........ti disciplinovana kao i obicno! Ajd napravi neki brlj da te malo kritikujemo! :evil: Salim se malo! :wink: Hvala na poseti u moja kuca! :009:
  • Sandricak
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

od Sandricak » pre 12 godine

Malo kasnim, al od srca SRECAN RODJENDAN!!! :veseljak: :veseljak: :veseljak:
    15.01.2014-59.2k[color=#800000]g[/color]
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Drago mi je da je rodjendan dobro prosao i da su svi zadovoljni, a i nosic ti prolazi. Definitivno polako izlazimo iz smene godisnjih doba pa ce umor i kijavice da nas prodju da mozemo da uzivamo u prolecu.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Deca su čudo! Njima praktično ništa ne treba, sem malo grickalica, pica, sokić, kolać,ili torta i naravno da su na okupu i luduju u svojim malim godinama i svom svetu. Dečaci su sada naročito u tim godinama kada im je sve bljak, a devojčice, trepću i stide se. Nemirni su istim intenzitetom, samo su dečaci jaći, pa to još deluje bučnije! Nema veze, radujmo se njihovim radostima! :013:
Odgovori 9033 postova