A sto se tice pekmeza, pa ovaj domaci i jeste od tih 'divljih' jabuka, ne prave kod nas od obicnih.. Poslusacu te, uzimacu 3 puta dnevno uz malo vode.
P.S. nemoj pretjerati danas

S klopom nisam mnogo brljala, ograničila sam se na jedno jaje, meso u krajnje umerenoj količini i na salatu, između sam se zasladila domaćim hlebom (opet uz salatu i u umerenoj količini), a uveče sam poželela da pojedem nešto slatko i odabrala sam nekoliko neslatkih vanilica (jedva da se oseća šećer u njima). Razvlačila sam čitav dan tri male čaše piva... tako da mislim da sam jela prilično skromno s obzirom na prazničnu atmosferu. Mada nikad nisam ni bila od onih što na slavljima jedu sve redom, ali mi je drago što nisam preterala s količinama, i nisam dirala drugu skrobnu hranu, samo sam s hlebom izbrljala.
Pretpostavljam da si i ti mislila na ove druge.

Meso nam je bilo malo masnije, zato sam juče tako rasporedila dan (mogla sam i da izdvojim krtinicu, ali bilo mi je žao da propustim masne delove
), a i dobro je što nisam preterala s jelom, jer predveče nam je stigao poslatak od babe i morali smo sinoć da isprobamo i neke njene domaće suve đakonije, a tu se nismo štedeli.
satrice,meseka..mmmm,slaninica i jaja..ufff.hvala jos jednom za lan..super fora..
m
Za babine djakonije ti baš zavidim! Ti i Boki baš imate sreće sa tim domačim specijalitetima.
Farmerke ću u međuvremenu da perem hormonom rasta da bih mogla da se udenem u njih... preterujem definitivno sa ovim sirevima i pavlakama, ali kad još nema dovoljno povrća, a moram od nečeg da se najedem.

Nazalost, meni bas i ne godi u zadnje vrijeme.. A mnoooogo je volEm 

Mada mi nešto ove banane nisu kao nekad, suve su i nekako sunđeraste, lagane, dugo nisam pojela onu "pravu".
Svašta sam pokrala iz vašeg kraja (od muža do recepata
).

..moran da te priupitam.. Zanima me sta bi se desilo da uopste ne idem na odrzavanje recimo posle,vec da nastavim..jos tri meseca,zanima me da li znas da neko ima to iskustvo..znaci 182 dan..ima li efekta..da li steti..razmisljala sam o tome,i ovako mi bas prija.pa rekoh sto moram da prekidam,a i za odrzavanje su se sada pomerile granice tj postoje opcije da jedes kao i sada po danima ili kombinues obroke..to vec znas..sta mislis? Tj devojke sta mislite..hvalaaa!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.