kod tebe , kranjska ,pasteta , slaninica 

) Ako ima neke promene, to je što sam ove zime više brljala s hlebovima i dvopecima, pa sam sad malo pritegla, jer ja ne umem kao čovek da pojedem 2 kriške hleba, nego kad krenem, ne znam da stanem.

I to su sve neisplativi poslovi, finansijska katastrofa. Samo da upišem sebe, pa bežim:

Lepa oduva 18 kila začas, a ja se rvem sa tri kila celu zimu. Ovih dana pogotovu treba da pazim šta jedem jer nas čeka kalorijski buran vikend. Malo sam uspela da omanjim obaveze, ali u principu još padam na nos, nemam baš nešto vremena da cickam sebi neka dijet-jela... momci klopaju nešto svoje, ja se provlačim sa salatama, verovatno će tako biti i danas.
) saborac ovde na Forumu, jer tebi niko ne može dati savet, kad si ti enciklopedija...

Leti obično skinem taj višak jer ubacim više povrća, a sad mi je baš teško da uklopim. (Naravno, gladovanje ne dolazi u obzir.) Hvala na lepim željama!
(Mislim, da se ne lažemo, nisu ta 3 kila greda, ali znaš ono kad kipi preko farmerki... ružno.
)
), pa onda izmeri.
), pa je baš dobilo onako pikantan ukus i miris.
Ne zamerite ako ne stignem svuda da svratim, trudim se da bar ovo naše redovno društvo obiđem.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.