(ne, nije srednji prst
)

Ella napisao:mene mnogo više uznemirava diskriminacija debelih ljudi.
Naravno, odbila ga je, uz obrazlozenje da ima decka.

buckasta bubica napisao:diskriminacija po bilo kojoj osnovi je odlika plitkih umova...i vrlo je rasprostranjena!
starosna diskriminacija:
sta reci o konkursima za posao u kojima je naglaseno "do 25 godina"?
i bez obzira na tezinu CV-a i znanje koje neko poseduje,
startno je diskvalifikovan zato sto ima recimo 30 godina...da ne pominjem 40 i vise...
Moj otac je vracen sa konkursa zato sto ima 52 godine.

od komsinice mog decka koja me nije videla od leta
Nisam zbog toga bila nesto lose raspolozena, doduse ovo je dokazalo da sam ipak bila mrsavija letos nego sto sam sad, kao sto sam pretpostavljala, ali nema veze. Moj decko je u svakom slucaju umro od smeha kada sam mu ispricala.

Najjači komentar koji sam ikada dobila i koji me je trgnuo je komentar moje keve kada sam se ugojila i dobila stomak, čak je i ona tada rekla da preterujem sa jelom i da pripazim jer imam 22 god i cura sam a ne žena. E to je bilo bolno
ali istinito, tako da sam se trgla. Ona je uvek bila protiv dijeta i uvek se brine kada ja drzim dijetu. Onda mozete zamisliti kako je bilo
i skontam da on meni u stvari želi dobro. Tako da ga još više volim

...samo da potvrdim i potpisem prethodni post dragog mi urednika
jer je jedino to merodavno i bitno a izmedju ostalog jedino na sebe mozete uticati a na druge ne ....njihova nekultura,kompleksi,bezobrazluk,netakticnost...je samo njihov jad i problem
(ovo se ne odnosi na bliske nam ljude koji ce nam reci nesto o nasem izgledu ne kritikujuci)

Kada vide da necu onda se vecina mrste kao da sam im ne znam sta uradila. I sta vise, ti se uglavnom trude da me ubede im se pridruzim posebno, nakon sto im kazem zbog cega ne uzimam ili ne jedem sa njima. Neki mi sta vise kazu ''ajde bre, malo da se tovis i nezdravo hranis sa nama, nece ti to nista"

melisa napisao: Što se tiče posla čula sam da u stranim bankama traže da se potpiše i na 5 godina da se neće ostati trudna.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.