Jao mljaaaaaaaaaaaaac

Za srećan nastavak i u dalje ostvarivanje želja!

Hvala na ružama!!!!
Hvala na čestitanju jubilarne strane. 

Hvala! I tebi, Magi! 

), ali mislim da smo se konačno prvi put opustili posle čitavog ovog burnog perioda... sinoć sam svečano završila i najgori komad posla, tako da sam skroz mogla da se opustim uz pivce, a bila je i dobra muzika... i stavila sam jedan naročit parfem koji budi uspomene... pričali smo isključivo o lepim stvarima... potpuno divno veče. 

dudank napisao:...mada su minjak i dekolte uvek prisutni da bi mm imao u šta da gleda)...
...da kad treba da perem zelenu salatu-izvodim ritual: prvo operem listove detaljno, pa sve zajedno potopim u mlaku vodu sa dodatkom kašičice-dve soli..pa postupak ponovim, pa stoji tako u slanoj vodi, stoji....a ondak malo properem i jedem...
Čujem da voće i povrće neki peru i zeolitom, pa da te pitam Dudić, jel bilo govora o zeolitu ovde kod nas i šta ti misliš o njemu? Vidim po štampi da neki piju u cilju poboljšanja imuniteta, za čišćenje organizama? 

, a iskreno, i oni higijenski bolje odrađeni proizvodi toliko su puni soje i svačega da uopšte nemam želju da ih kupim. Mi imamo domaću slaninicu, suvo meso, nešto i kobasica, tako da uglavnom to trošimo, jedino čvarke kupujemo, ali to nam je 100% sigurno, prave se ovde i nekad i pravo iz kazana stignu u market, kao juče.
S jedne strane je zaslužio, jer ako već stalno gleda u mene, onda je bar red da se upristojim... ali s druge strane je i preventivno, muškarcima je uvek lakše da gledaju u najbliži dekolte, pa se trudim da to budem ja. 
Ne znam šta, samo znam da je i to neka preporuka.

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.