Sve ti to dođe kao neka vežba za normalno praćenje životnog ritma (iz kog smo svi, očigledno, žešće ispali).

Oboje imamo posla preko glave i ništa od spremanja zdrave klope, možda za večeru. Ne preterujem s kalorijama, samo biram glupe namirnice (ostatak ću upisati, ali ne verujem da će biti bolji):

,mislim jaja

), ali sam malo uključila mozak i paziću šta jedem, sinoć mi je već krenula neka koprivnjača, to mi nimalo ne ulepšava život.
Ubaciću sigurno još neku užinu u jelovnik, zasad pišem ono što znam da ću sigurno jesti:
I ja sam alergicna na prasinu pa znam koliko smeta, moj tata prolece provede sa maskom preko lica jer se inace potpuno zapusi..
Cekaj cim sam videla da je pivce i dalje u igri, znala sam da je sve na mestu
Drzi se!! 

Reč je o gomiletinama posla koji obavljam kao firma, a sve usred pomenute prašine i krša. 

, nadam se da je samo od ove naduvenosti i da se nisu zalepili zli sendviči.
Ovo sad su baš vanredne okolnosti, tako da ću te poslušati i hvala na savetu!!! 
Više nikad ne bih mogla tako da jedem, ovo je bio jedan jedini dan i već mi užasno nije prijao. Ne prija mi ni umor, tj. ovoliko posla
, ali to je još desetak dana, a onda valjda kreće normalno stanje.
, malo sam prezauzeta ovih dana pa ne stižem da se upišem u dnevnike, ali podršku obećavam, a i batine... po našem starom metodu. 

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.