Eeee, koliko cveća!!!!

Hvala vam! Anči, zelene su predivne, ne znam da li stvarno postoje, ali bih volela da ih imam stvarno.

Magi, našla sam da njoke (klasične, od krompira, jaja i brašna) imaju 133 kcal u 100 g (odnosi se na kuvane). Verujem da je slično za sva krompir-testa, a max. bi trebalo da imaju kao kuvane testenine, oko 150 kcal.
Nedo

, nadam se da ćemo danas da dobijemo mali feedback o tebi i bebuški.

E sad... svi... tj., čitav moj dragi forume... sinoć sam čestito izbrljala, bez razloga, bez povoda, tačnije što sam se konačno opustila... svi znamo da brljam samo kad sam lepo raspoložena.

To je bilo umesto druge polovine večere, verovatno mi je tek tad došlo do mozga da je konačno sve kako treba. Prilično čedan brlj, običan hleb i premaz od sira (umućkala sir, maslinovo, bosiljak, beli luk), ali sam pojela onako oho-ho. Ne pamtim da mi je bio ukusniji hleb u životu, jela sam polako i malo-pomalo, sa uživanjem. Valjda sam sad odradila sve redno, stresiranje, opuštanje... i iskreno se radujem što ću se i sa hranom vratiti u normalu, jer je ovo počelo ozbiljno da mi smeta u zdravstvenom smislu, curi mi nos, oči mi se "krpe", teško dišem kao da imam 200 kila, čak razmišljam da danas zveknem jedan antihistaminik

i da se ratosiljam bede putem prečice.
Ostavljam večeru otvorenu zato što još nismo odlučili šta ko jede, mada očekujem da nema više izleta s moje strane:
D: kefir + dodaci
R: sir, salata
U: čorbica od brokolija i jogurta
V: verovatno restovana džigerica, salata, mleko