Nedelja-1200
pon. -1320
utor.-1200
sreda-1440
cetv.-1200
petak-1560
subota-1200
Sta mislis o tome?Hvala ti unapred!!!

, ali ako vidiš bilo šta slično na meru što se zove dijet sir, verovatno je to! Sjajan!
Daj da preračunamo zajedno, možemo i ovde i na pp, kako voliš. Osim te šeme po kalkulatoru imaš i onu jednostavniju šemu, sa 2 jača i pet slabijih dana, i koliko zaključujem, ona je još efikasnija. Nju sam probala na svojoj koži (sad se držim donekle, brljkam dosta
), probala je i Mohita i bar još nekoliko nas, samo ne mogu da se setim trenutno ko sve.

Mi uzimamo od jedne žene koja sama pravi sve proizvode od mleka, ali nekad uzimamo i kupovno. Sada baš malo tražim o CA i toj vezi sa HACCP-om.
ZNaš li ti nešto više o tome? 

Pisala sam već negde na forumu o tome. CA i HACCP predstavljaju minimum standarda kvaliteta koji mora da se ispuni da bi neka zemlja učestvovala na međunarodnom tržištu sa svojim proizvodima. Za neke zemlje on predstavlja ogroman napredak jer nemaju ni taj minimum minimuma. Što se tiče glavnog kamena spoticanja, to jest GMO hrane (koja ovim standardima nije zabranjena), svaka zemlja ima pravo da na nivou države uvede sopstvene dodatne propise vezane za proizvodnju i prodaju GMO. Tako se na istom proizvodu mogu naći oznake da on ispunjava standarde HACCP i da NE sadrži GMO. (Takvih uvoznih evropskih proizvoda ima i kod nas na tržištu.) Sam natpis HACCP uopšte ne znači da neki proizvod sadrži GMO, već samo mogućnost da je sadrži ako ne znamo ko je proizvođač i sa čime radi. Gotovo sve evropske zemlje ušle su u taj sistem i sasvim je normalno da ga prihvatimo i mi, samo što kod nas, po običaju, odmah kreće teorija zavere i trenutno se vrlo pogrešno pristupa tom problemu - uču i buču protiv CA, WHO itd., umesto da se prosto radi na pooštrenju zakona o GMO i da se traži da se svi naši proizvodi obeležavaju.

Ti si kao i uvek potkovana informacijama, nešto slično sam i videla na netu, gde čovek vrlo trezveno objašnjava o čemu se radi, a napali su ga da stoji iza teorija zavere i želi da otruje svoj narod.
I svrati na boraniju, heheh.

Pa tako mi je izracunao onaj kalkulator....ja imam 68kg!
Volela bih ja da dodjem do 47 ali bi licila na avet! Imala sam 48kg posle rodjenja moje prve cerke pre 30 godina
Kad bi mogla da dodjem na 55 bila bi srecna jer se tad najbolje osecam! Pocela sam da pravim neke tabele kaloriskih vrednosti prema onoj na dijeta.net. Sta mislis, koliko je ona tacna?
Steta! 

, ali poslaću ti sad na pp nešto gde ćeš se lako snaći!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.