jedan dan sam sedela sa devojkom koja je smrsala 40kg tako sto je postovala taj test i skroz me prica ponela, onda sam jos sa sestrom pricala i onda sam ga odradila i ja
u toj laboratoriji gde su one bile

... 

Pisalo se već o ovome u jednom dnevniku, pa popih kritiku što sam rekla otprilike isto to.

pa ukoliko zelim da smrsam uzecu sir sa sto manjim procentom masnoce, isto tako i za bilo sta mlecno... Zabranjene su mi neke namirnice koje su pune vlakana, koje su odlicne, cini mi se da mi je cak i praziluk zabranjen, a ja to ni ne gledam, niti se time opterecujem, to su dzabe bacene pare, cisto da vidim sta ce mi reci, a rekli su mi isto kao sto pise i ovde na sajtu u odeljku dijeta po krvnim grupama 

, samo ga malo smanji da bude po pravilima foruma. 
), malo i prošetala, i digoh se iz mrtvih.
Jedino što sam preterala s mlekom, tj. popila sam ukupno litar i četvrt što mleka, što jogurta. S jedne strane je odlično što sam zimus održala jesenju težinu, ali s druge moram negde polako da kratim kalorije ako mislim uskoro da uskočim u kratku jaknu.
Razmišljam da preokrenem na "letnji režim", tj. da voće bude za doručak, u toj varijanti budem mnogo manje gladna preko dana. (Samo moram da nabavim jabuke, jer citrus za doručak stvarno nije ništa.)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.