,a sto sam imala prilike da vidim pre 2 godine,na mojoj dobroj prijateljici koja je dala tada oko 10 000 din,posle op karcinoma stitne zlezde,koja je na operaciji uklonjena cela,da vidi neke cvorice u stitnoj zlezdi
,a onda joj je rekla neke opste stvari,kao visok pritisak vam blago ostecuje organe,nesto sto svi imaju..
1 dan se radi NMR,(nuklearna magnetna rezonanca,ne rezonancija iz AS medicusa,potpuno 2 razlicite stvari, cervikalne/vratne i torakalne/grudne kicme),a sa tim snimcima se ide kod spinalnog ortopeda .Stanko Milickovic radi na Banjici,tezgari u Bel Medicu,ali ne moze nista bez snimaka.On ce uputiti za dalje.

Samo jurim dobrog ortopeda ili fizijatra s klasičnom mogućnošću snimanja šake i ramena (i eventualno desne noge), ništa više. Nijednom od ovih problema nisu uzročnik promene u kičmenom stubu (mogu samo oni da utiču na kičmeni stub ako se ne leče, znači, kod njih je obrnut proces), zato bih taj deo preskočila. Ali ovde nemam ni šaku gde ljudski da snimim, to je to. 

, ovih dana biće mi redovno na jelovniku.

Imam zakazanu magnetnu rezonancu za deseti april , a nemam pojma kako to izgleda , Majkomila
dade objasnjenje.

Danas će biti nešto slično kao juče, mada večeru ostavljam podložnu promeni:
pa nisam shvatila. Imas problem sa rukom sa okostavanjem i to to vec duze vreme. Kad si cekala do sad zasto ne zakazes , pa sacekas jos tri meseca i odes za participaciju od 600 din 

i zapekla u rerni. Šta onda tek ja da kažem, pored svega opet kupus! 

Predaš knjižicu u 7 da bi došao na red u 4 po podne... posle, naravno, nisi ni za šta... mene to košta.
Mada to samo deluje mnogo, meni je normalna mera dnevno oko kilogram povrća... začas će se pojesti. A toliko je ukusan da bih ga uvela i za doručak, ali stvarno ne ide. 
A prosta vežba, ne zahteva nikakav napor. I pomirila sam se s time da moram da kucam sa udlagom... čim radim bez nje, krivim telo u nepravilan položaj da ne bih oslanjala o sto tu falš šaku i podlakticu, i onda stradaju rame i kuk. Izgledam kao najgori folirant sa tom udlagom
, ali već dve noći sam spavala bez bolova.
Bila sam je turila u ormar, u nadi da mi nikad više neće zatrebati, i napravila veliku grešku, trebalo bi da je koristim redovno. Jedino mi smeta kad kucam navodnike, ali preživeću.
).
, parče mesa, čaša mleka

pa ti si bolje i bez tegica
sjajno!! Ljubim te 
kupus
sve mi je to zabranjeno smrc, smrcKorisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.