Pink, dobro došla i u ovaj dnevnik.

Sejtan hlepčići su gotovo od čistog glutena (imaju svega 5-6% UH), ako te zanima, imaš na
viewtopic.php?f=18&t=3405 (preskočiš opširan uvod i pređeš na isprobane recepte

).
Nedo, ja isto samo dokumentarce i poneki zaista kvalitetan film, ali to odgledan preko neta po svom izboru kad imam vremena.

Anči, ti si u nekim godinama kad čovek već želi da se odmori, nema obaveze itd., tako da je sasvim razumljivo što ti prija TV. Ono što ne mogu da razumem jesu ljudi u naponu snage koji pribegavaju takvim vidovima pasivne zabave (nije to samo TV, da se razumemo). Možda nije lepo što ću ovo da kažem, ali bilo mi je mnogo puta navrh jezika. Dođe npr. neko od komšija, poznanika, da mu nešto prevedem, da mu pripremim dete za pismeni, da mu nađem neku informaciju, uputim ga na neku knjigu... onda se dive kako ja "svašta znam", ili kako su mi deca "sama od sebe" odlični đaci... ti ljudi bi znali da mi prepričaju svaku tursku seriju, ja umesto toga koristim vreme za učenje i širenje znanja. Ljudi misle da to pada s neba, a ne razmišljaju da mogu i sami da upotrebe kvalitetno svoj život.