pa to nije normalno. I mogu da ga jedem uvek. Slazem se sa Anom bas je socan ove sezone, pre neki dan sam nacedila jedan grejp, bila je puna casa, bez dodavanja vode...Uh krenula mi voda na usta od price

pa to nije normalno. I mogu da ga jedem uvek. Slazem se sa Anom bas je socan ove sezone, pre neki dan sam nacedila jedan grejp, bila je puna casa, bez dodavanja vode...

Šalim se, svesna sam ja svojih gdina, ali se batrgam. 

Mada ni ovaj žuti nije više "klasičan", prvi put sam prošle zime videla taj što se lako odvaja na kriške, sad ga opet ima.
Mada se jeste fino i osvežila.

To je fino zbog probave, ali je patnja kad naiđu nastupi gladi. Zato uvek i tamanim ogromne količine povrća, uvek sa malčice nekih proteina, da usporim varenje. I obroci na dva sata, kao beba, hahah.
Danas mi je odlično ispao kelj, skuvala sam džinovsku količinu, pa je i taj ručak podeljen na dva dela.

Da pijem vise tecnosti? Manje? Da ne solim nista? Pomagaaaaj

Ako si osetljiva na citruse, možda nije pametno da probaš s grejpfrutom, ili probaj samo na malom delu kože.
Pa se tako neki put pređem.
), na kraju mu se u stvari i svideo i baš se najeo, ali onda nije bilo pedagoški da ja sednem i da krkam pljesku, nego sam uzela moj kelj i uz njega dvopek da mi ne bi zasvirao želudac u nedoba. Nadula sam se onako umereno, nije strašno, ali ovaj eksperiment ne bih smela skorije da ponovim.
Najviše volim kad se okolina solidariše sa mnom, tad nema iskušenja 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.