Hvala svima na poseti i na lepim čestitkama
Kod mene je što bi rekli "na zapadu ništa novo" ... radim, jedem, vežbam, kafenišem, spavam i to su 5 radnji kojma se samo dnevno menja redosled

Ah da ... ono što je Vama najvažnije, kilaža ... kilaža verovali ili ne i pored silnih krkanluka od ovih prekobrojnih slavlja jednostavno ide +- po koji kg, ali slušajući komentare drugih koji me vide ono jednom u nedelji i zato smatram njihov komentar da je na mestu jer ja sebe gledam svaki dan i uopšte ne vidim razliku a kažu da se lepo zatežem i da posmatrajući me izgledam veoma zadovoljno i da jednostavno iz mene izbija energija ... inače trenutna kilaža je 121.
Vežba se 3 dana pa dan pauze i to ograničeno na 2 sata u rasporedu 30-40 min kardio a onda vežbe po spravama i tegovi a treninzi su obično u jutarnjim satima t.j. pošto mi je klub pomerio radno vreme od 7h ujutru onda možete samo jednom pogađati ko je prvi na vratima kluba
Ishrana mi je dosta raznovrsna i najviše se zasniva na barenom ili dinstanom povrću sa proteinskim dodacima u vidu ribe, mlečnih proizvoda, piletine i povremeno junetine ... od povrća krompir je najmanje prisutan t.j. za mesec dana sam samo jednom imao krompir na repertoaru a što se tiče testa povremeno se pojede pizza veličine standardnog kućnog plitkog tanjira. Jedino što je iskakalo iz ovih okvira ishrane a to je posledica ovih silnih proslava a to su torte i kolači al šta je tu je i to je prošlo te nema više i koo je šta pojeo, pojeo je, sa moje strane od slatkog ništa ne pravim do uskrsa