Srecan Bozic ,ovako zamisljam atmosferu kod tebe

Ja sam jela tačno kako sam sebi zacrtala i nisam ni trun odstupila, jedini "brlj" je bilo nekoliko rakijica, nisam htela pivo zbog one naduvenosti od juče. Malo sam se preforsirala, imala sam jutros baš jake bolove, ali sad ću se do Nove godine samo odmarati, tj. ništa od krupnih kućnih poslova.
)) :*

Mada mi je žao što zbog rasporeda škole nikad ne možemo da odemo kod svekrve, tamo je mnogo svečanije.
. Sad do Nove godine malo oštrije, pošto sam mislila da se to veče počastim picom... upravo računam i ne mogu da poverujem, nisam jela picu već tri meseca, znači, heroin bi mi sad došao kao limunada.

, danas opet kontrola kod doktora, ali mislim da će biti samo pregled, ne bi trebalo ništa da mi radi, tako da verovatno i to može da se završi šetnjom. 
), čaša mleka

Klopu opet ne vredi da pišem, ne znam šta nas čeka uveče. Preko dana kefir, malo sira i salate, za svaki slučaj moram tako lagano, a paziću i tamo šta jedem. Sinoć sam dobila divan kompliment od jedne mlađe devojke (to su pravi komplimenti, muške ne računam ni u šta
), baš mi je digla moral, razmišljaću o tome večeras kad osetim da sam u iskušenju da brljam.

Još mi je apstraktna pomisao da je možda sve rešeno posle ovolikih godina, trebalo bi da počnem da se privikavam na to.
Bar mislim da neću preterano ubrljavati, uf, nema ništa gore nego kad ti presedne praznik zbog vage sutradan. I na to ću misliti sve vreme.
Voda će valjda spasti u toku dana.
Za dete blaža varijanta, kao preliv na voćnoj salati, za odrasle malo jača. 

, ali nadoknadićemo u ovoj godini!!!
Sinoć je bilo vrlo malo brlj-brlj, dobro sam se kontrolisala, a "tajna uspeha" je bila u uskoj novoj haljinici, toliko sam bila na granici da izgledam debelo u njoj da nisam ni smela mnogo da jedem. 

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.