Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od AnaV » pre 12 godine

Haljinica preslatka, a i vlasnica u njoj sve sa sinčinom. Ne vidi se uopšte da si se namrgodila, imaš šubaru do očiju. Ma ti imaš liniju za 5, ili studentskih 10!
  • marrayya
    Amater
    Amater

od marrayya » pre 12 godine

Lepo ti ovo veliko dete :)
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Dudo, je l' ti to tražiš snajku pa reklamiraš sina? :D Čuvaj ga, bolje ti je... :-P
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Dudo, molim te da nam ovde ,,upload-uješ,, puno svojih različitih slika, u adekvatnom formatu, ili da nam to neki ekspert sredi, pa da nam tvoje slike služe kao avatari / čitaj motivacija...
    Toliko od mene!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Marrayya, Loptice, malo reklame nije naodmet, hahah. :) Mada i nije neka reklama, stali smo pored apoteke koja ima neke silne neonke u bojama, pa smo ispali šareni, obično mi dete nema ljubičastu fleku na čelu i tako to. :)

Ružo, čizme su takvo udobne i uklopive uz sve živo da se sad jedem živa što nisam prošle zime uzela dvoje, da imam rezervu kad se jedne ofucaju. :( Napravili ih Mađari, svaka im čast!

Anči, ti kad daš kompliment, to je kompliment. :oops: Ima tu malo sakrivenog šlaufića, al' znaš ti mene, do proleća ima da ga nema.

Mršavićka, pa zar me malo ima po forumu. :16: Krivo mi je, skoro uopšte nemam debele slike, bežala sam od aparata... ne bi bilo efektno kad maltene nemam sa čim da uporedim. :(

Sinoć sam bila malčice tužna što je dete tako kratko ostalo, zato se nisam upisivala, da ne šmrckam ovde. Za praznike ćemo se valjda malo više družiti, sad je doleteo samo da proveri da li mi je zaista toliko dobro kao što pričam, mislio je da ga foliram, hahah. :)

I da upišem klopu za danas... užasno mi se jede opet kiseli kupus, moram da izvidim šta se dešava s našim, trebalo bi da je OK jedna tura koju smo ostavili ranije.

D: kefir + dodaci
    R: sir, salata (ovih dana uglavnom paradajz s crnim lukom ili krastavac), čorbica sa malo mesa
    U: voće (verovatno opet jabuka + mandarina)
    V: šnicla, čaša mleka, nadam se i kiselom kupusu
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 12 godine

Uživam kad stignem da iščitam tvoje pisanije Dudićka, a kao što vidiš retko stignem. Važno da izgledaš fe-no-me-nal-no!!!! :009:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Kupus, ako miriše, onda je dobar! Jedi ga što više!
    Sin ti je toliko pažljiv, bar koliko zaključujem iz tvog pisanja, da mi je prosto nekada neprijatno da hvalim o dete! :)
  • ela
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od ela » pre 12 godine

rekoh ja pre neki dan nije fraza stvarno imas sjajnu liniju :D
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 12 godine

Ja došla na kafu.Pitaš me zašto.Iz sete.Ti brojiš mnogo više nego ja ovde.Tek sam godinu dana...al pomislih na prošlu godinu,i sve one noćne pisanije,one žene...koje su nestale,a bile mi baš drage.Da li su debele,ili su mršave...da li guraju.Nešto smo Dudićka ,nekako utanjili,ili mi se čini...nekad,ne javiš se par sati,već si na drugoj strani...
    Eto,ja samo da te zagrlim,zato što si uvek tu.
    Dudu za Avatar...definitivno :009:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mim, pa znaš me kakva sam mazga, hahah. :) Ne dam se...

Anči, bila je neka loša tura i nisam baš oduševljena, nije za salatu, ali mogao bi da se izvuče za spremanje nekog jela ovih dana. A za dete ne znam ni ja šta da kažem, za mnoge stvari je brljiv i neodgovoran, što i ide uz njegove godine, ali kad su posredi škola i porodica, strašno je zreo i posvećen. Nije nimalo "mamin sin", čak naprotiv, uvek je isterivao svoje, ali kad god je stani-pani, znam da mogu da računam na njega. :)

Ela, ne žalim se, nije loše. :)

Ružo, tebi sam napisala, ovde samo :31: .

Klopa redovna, umalo sinoć da ubrljam (napisala sam kod Ane), ali sam se šljusnula po ruci na vreme. :)

D: kefir + dodaci
    R: kriška sira, mnogo salate
    U: 2 mandarine, 1 grejpfrut
    V: neskrobni đuveč s mesom, salata, čaša mleka, možda komadić sira
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 12 godine

Sad sam pregledala ovaj moj izolant.Nema tog što si napisala.Ovaj koji ja uzimam,je za žene,koje hoce da smršaju,a treniraju.Znam,ja da to ne valja,nisam ti ljubitelj hemije,u opšte,ali ženo...to mi spas,u nekim danima.Drži to mene,dok se ne uvedem u red,pa batalim.
    Nekako,najlakše mi.Kriza je velika,poslednje dve nedelje.Nekako,ona sitna kriza,da trpneš nešto i gurneš usta.rekla sam na vagu neću stati,da se ne bih roknula.I sto grama gore,sad bi me ubilo :oops: .
    istina je sve što si rekla.Sva reč ti je na mestu,kao i uvek.Za ove mršave ne brinem...al one koje su posustale...one me sekiraju.Ali,svako bira svoj put.Meni je dnevnik slamka,grešila,ne grešila,nekako...moram da se upišem.Nemam ni znanja,ni obrazovanja,kao ti,da pomažem drugima,sa tonama informacija.Na tome ti se uvek divim.Jednostavno,mogu da pišem,i pišem,pa ako neko čita,i ako pomogne,vajda je.
    Mi stare/sad se pravim važna/,ko neki stari,bračni par...znamo svoje slabosti,tešimo se,i jurimo,svoje putiće.Sve u svemu...grlim ja tebe,i eto,da te nema,trebalo bi te izmisliti
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Što si Ružo tako patetična. Ne deluješ tako, a po nekad baš me iznenade tvoji komentari. I taj izolant mi se uopšte ne svidja. Hedoh još juros da te kritikujem, kad vidim da komentarišeš i da je Duda to već učinila. Lepo se isprićah u tudjem dnevniku! :wink:
    Inaće tačno je da ima istine u našim navikama i da se teško odvikavamo od stečenih! Ja sebe takodje hvatam da bih onakako bezveze uveće uzela nešto da pogrickam, a uopšte nisam gladna!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ružo, obično i napišu samo "sweetener", a retko ko će staviti u deklaraciju da mu proizvod sadrži hemiju. Ima nekih proizvođača koji koriste steviju, ali ja kod nas nisam videla da ima da se kupe kad sam poslednji put pretraživala. :(

Anči, tako se i ja nekad ispričam kod tebe, hahah. :)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Meni uopšte ne smeta kada se isprićaš kod mene! Inaće što se tiće tih veštačkih preparata i raznoraznih dodataka hrani, pa jeste čista hemija. Ništa se ne dobija prirodnim procesom, a o aditivima da ne prićam! Ono što je na neki način prirodno, to se vrlo brzo ubudjavi i nije za jelo. Znaš onu "što je lepo kratko traje" - da se malo našalim!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mi stvarno sve kupujemo prirodno, od namirnica sa aditivima jedino šunku i neki put uzmemo mortadelu (kad nam se baš prijede), a ne pamtim kad smo kupili nešto što sadrži u sebi bilo kakvu hemiju. Pazimo i koji jogurt uzimamo, koje mleko... ne mogu uvek da garantujem za hleb, ali mi hleba vrlo malo trošimo. Zato se i ljutim na veliko dete što krka te proteinske izolate, jer nisu to samo proteini, tu ima i drugih dodataka, a najgori su zaslađivači.

Vaga mi se nešto čudno ponaša iako ima novu bateriju, pojma nemam kakvo je pravo stanje, ali počeo je pomalo da mi se tanji struk, valjda bi trebalo ovih dana da bude neki mali minus. :neznalica:

Danas identično kao juče, da ne ponavljam jelovnik. :) Na ime salate forsiram te zelene paprike, mm ih je negde našao, skroz sitne, krdžave, one poslednje, ali odličan im je ukus i nisu napumpane. Uveče planiram šetnju, i to je to za danas. :)
Odgovori 9033 postova