Ti ustvari imaš vok i gril delimano onaj četvrtasti rebrasti. E pa on mi je zagonetan, pošto nema poklopca, a ne znam kakva ti je to žica?

) i još savršeno traje, kao nova je. Možda si i ti mislila na njih kad si rekla "poklopci", samo ih ja zovem "mreže". 
Ako danas uspem da završim sve što sam planirala, ostavljam prostor za malo izlaska, to mi više znači nego sedenje za stolom krcatim hrane.

Strašno, ne znam ni šta imam u kući. Ova nova ima plastičnu dršku, a ona stara ima metalnu.

(dva i po piva i obilna večera u dva
), a videla sam usput nekoliko dobrih modela čizama za male pare i sad razmišljam koga da ubijem za te male pare, hahah.
Totalno smo liht roze ove godine.

Ali sam svratila da te pitam koliko otprilike sardine imaju kalorija?
Nalazim 150 do 200 kalorija. Zanima me da znam otprilike. 

, ali sad sam merkala neke za štrapac, sa malo nižom i stabilnijom štiklom i dobrim krznom unutra, kao kikerice sa višom potpeticom, mada ih ima i bez pertli. Cene su, verovala ili ne, 3.300 u proseku, a modeli su ovogodišnji. To je stvarno mala cena za čizme, mm me ubeđuje da ih uzmem, samo ne znam odakle.
Baš smo zagrdeli ove godine, tj. nismo zagrdeli mi, zarađujemo isto kao i uvek, nego su zagrdeli s cenama po marketima.
, pravim se da ne vidim. A noćas sam sanjala da sam ispekla domaći hleb i da sam ga jela, strašno, ja nikad ne sanjam hranu.
Sad mi se uopšte ne jede, a nije mi se jeo ni juče, uopšte ne znam što sam ga sanjala.

Probala sa kozijim mlekom, a juče mi malko uhvatilo mlekce (šerpa loša), ali se bez obzira lepo napravilo!
Jedno pitanjce, dudić, jel stavljaš u kefir za večeru semenke (ponekad)? Sinoć sam stavila mlevene lanene i malo suncokretovih semenki u kefir-bilo je mmmmmmmm...Jel to ok za večeru? 

Ne znam kad je tebi kritičan obrok (tj. kad ti je najbitnije da jedeš), ja bih svakako takav tanak obrok uturila u onaj deo dana gde mi je jelo najmanje važno (kao što i radim
).
Ništa mi nije jasno sa ovim cenama.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.