Odgovori 1041 post
I ljubav sam pojela!
  • oliveras
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine
    Re: I ljubav sam pojela!

od oliveras » pre 9 godine

TZLj neznam bas mnogo za Hrono, ali sigurna sam da ces je prilagoditi onako kako sto znas da je ispravno, jer vec znas tako puno o ishrani i neces dozvoliti pravila koje nisu logicna... :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • Hiz
    Početnik
    Početnik

od Hiz » pre 9 godine

Ne bih se brinula uopste oko tog mesa. A za salate odlicno (taman me podseti na rotkvice).
    Za preskakanje vecere ne znam, ali evo da podelim ovo: po Netu mozes da nadjes informacije o dr Delabos dijeti. Navodno je to preteca Hrono. Tamo npr imas pravilo ako uvece nisi gladna, ne veceraj. Ovo cisto informativno, ne podrzavam preskakanje obroka.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

I meni je bilo mesa preko glave iako ga volim, tada sam i odustala od hrono. Tako da je kratka pauza pun pogodak. Ali mozda mozes jaja uz boraniju. Ja inace stavim cela jaja pred kraj u boraniju i ne mesam da ostanu cela.
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Stavljala sam davno nekada jaja :) i dobije lep šmek. Eto to mi nije palo na pamet.
    Boraniju mogu pojesti "praznu" samo dodam malo paradajza.
    Znaš mene i moj odnos prema mesu :D mogla sam ja još, al se bojim da će tako brzo da mi dosadi. Pa ajd da vidim kako će ovako da funkcioniše, malo da šaram. :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Sax
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

od Sax » pre 9 godine

Nije me bilo par dana na forumu pa kasnim sa čestitkama.
    Svaka čast za minus!!! Odličan je! :veseljak:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Hvala ti :roll: mene ionako još uvek drži euforija zbog skinutih kila, tako da nije kasno :D

Juče je bio 16-ti dan

Doručak: pogača, urda i suvo meso + paradajz
    Ručak: boranija, salata od pečenih paprika, krastavca i belog luka
    Večera: boranija, blitva, tikvice i krastavac

17 dan - danas

Doručak: punjena pogača belim mesom, paradajzom,+ začini, krastavac, kiselo mleko sa lanom
    Ručak: kuvana junetina i šargarepa salata
    Večera: Pileće meso ( nije belo) i kupus salata
    Poslednja izmena od Tebi_Za_Ljubav u 24 May 2016, 17:17, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Jucerasnji dan bas slab, meni sama pomisao na praznu boraniju izazove glad ali je super sto si tako odlucila, ipak telo najbolje zna sta mu prija a sta ne.
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Treba nekad i preskočiti meso, samo je po meni u tom slučaju pasulj ili grašak sitiji (ne znam da li ih hrono zabranjuje), ali to je već stvar ličnog ukusa.

I meni je boranija nekako prazna ako nema jaja ili mesa ili je iskombinujem sa krompirom i šargarepicom (luk ne navodim, on se podrazumeva u sve 3 kombinacije).
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Hrono zabranjuje i boraniju. Meni je boranija lakša za želudac zato je najvise i volem :roll:
    Jeste bio slab, ali sam imala mašala doručak i pored klot boranije nisam osetila prazninu u stomaku :013:
  • Helen
    Amater
    Amater

od Helen » pre 9 godine

Odličan minus! Svaka čast! :veseljak:
    Baš su ti lepi jelovnici :)
    visina 157cm, godine 26
  • Eleonor
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Eleonor » pre 9 godine

Hrono, cini mi se, zabranjuje sve od cega posten covek moze neko "varivo" da napravi, a da pri tom nahrani celu kucu :D Ne moze tu i vuci siti i ovce na broju, heheheh. Salim se malko. Vraca mi se lepo raspolozenje :009:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Dobro jutro narode :roll: ovih dana baš rano legnem, al se rano i probudim. Konačno neki malo normalniji tempo i kod mene :)

Helen, hvala ti. Trudim se da bude raznovrsno...ako ništa bar eksperimentisem sa salatama :D
    U Hrono recimo, batak nije dozvoljen za večeru, ali majka je ispekla celo pile ( bez belog mesa) i ostao je batak i bilo mi gre'ota sad ja da vadim iz friza belo meso, a ovo da ostane :oops:
    Pa u pravu si Eleonor :D Ali snadjem se ja. Danas ću da pravim slatki kupus i sreća pa može paradajz sok da se koristi, sa tim uspem sve da napravim "na kašiku". Napravicu veću količinu pa da imam i za sutra da ne moram svaki dan bas da spremam. A i za sutra imam neke obaveze pa da lepo sve isplaniram. Nisam tip koji dugo moze da trpi glad :020: onda dolazim u iskušenje da pojedem bilo šta i to uglavnom bude ono najlošije.
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

20-og maja videh lepi lepi veliki minus...nisam redovan clan foruma, ali eto kad uletim malo, i prosvrljam po dnevnicima pa ugledam lepi minus, budem srecna jer se neko trudio :D a trud se uvek isplati...
    Saljem vetar u ledja :wink:
  • Bejb
    Početnik
    Početnik

od Bejb » pre 9 godine

Sa hrono ishranom se moja koleginica uslovno receno osusila. Ali nikada nije dozivljavala taj nacin ishrane - dijetom. Prosto je nakon startovanja shvatila kako treba kombinovati namirnice i dalje se vodi time. I ako je figura i vise nego zavidna.

Ali ja recimo ne znam nista o tome, osim da mi je smetala, gasovi, gasovi... Zasto?
    Slika

Najbolji način da izgubiš na težini je da zatvoriš usta
  • Sax
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

od Sax » pre 9 godine

Nisam znala da hrono zabranjuje i batak za večeru, ili sam selektivno popamtila kad sam čitala o horno pre par godina ili nisam ni registrovala takve stvari. Baš neobično.
    Meni je boranija baš lepa i samo obarena na pari i kuvana bez mesa i dodataka, kao i sladak kupus, mislim da je nikad nisam ni pravila sa mesom, ovako mi je lepša, jedino što volim kad je čorbasta pa bih mogla pola hleba da pojedem mackajući sok, ali od toga se polako odvikavam :020: :D
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
Odgovori 1041 post