od leonida » pre 9 godine
Hvala, baš sam srećna ... sad još moram jedno vreme da pazim da se ne vratim starim navikama...
D: oko 100 gr fete, zelena salata, parče hleba
U: jabuka
R: 2 tanjira kuvanog slatkog kupusa sa lukom, šargarepicom i vrlo malo krompira, parče hleba (kad kažem parče, ja izdvojim oko 100 gr mog hleba, pa to pojedem 1/2 za doručak, 1/2 za ručak)
V: president sir oko 125 gr, kiseli kupus + 3 parčeta pržene šunke uz zalogajče belog hleba(pržila klincima pa prosto nisam mogla da odolim) - parčići su naravno mali i veoma tanki, ja to sečem skoro providno ...) Nisam baš morala tu šunku dan pred svadbu, ali ... tako je fino mirisala, a kupus baš ne drži dugo sitim (i prilično je niskokalorična namirnica ...), pa mislim da sam kalorijski u svojim ograničenjima (ne pada mi na pamet da računam, ja to zaklučujem iz duuugog iskustva)
Danas svadba ... švedski sto koji je ćitavog života najveće iskušenje za moje oči ... videćemo kako ću se držati ... svakako će biti ozbiljan VK dan, mislim da sam ga zaslužila !!! Mada ... i da hoću, nema teorijske šanse da količinski pojedem ni približno onoliko koliko sam nekad jela ... baš me zanima šta će mi se jesti ... da li su gladne oči posle godinu dana restrikcije malo manje gladne, nadam se da se nešto promenilo, ja lično imam takav utisak, ali ovo će biti pravi test za mene ...
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.