Odgovori 1289 postova
Krećem i ja
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Krećem i ja

od leonida » pre 9 godine

Hvala, baš sam srećna ... sad još moram jedno vreme da pazim da se ne vratim starim navikama...

D: oko 100 gr fete, zelena salata, parče hleba
    U: jabuka
    R: 2 tanjira kuvanog slatkog kupusa sa lukom, šargarepicom i vrlo malo krompira, parče hleba (kad kažem parče, ja izdvojim oko 100 gr mog hleba, pa to pojedem 1/2 za doručak, 1/2 za ručak)
    V: president sir oko 125 gr, kiseli kupus + 3 parčeta pržene šunke uz zalogajče belog hleba(pržila klincima pa prosto nisam mogla da odolim) - parčići su naravno mali i veoma tanki, ja to sečem skoro providno ...) Nisam baš morala tu šunku dan pred svadbu, ali ... tako je fino mirisala, a kupus baš ne drži dugo sitim (i prilično je niskokalorična namirnica ...), pa mislim da sam kalorijski u svojim ograničenjima (ne pada mi na pamet da računam, ja to zaklučujem iz duuugog iskustva)

Danas svadba ... švedski sto koji je ćitavog života najveće iskušenje za moje oči ... videćemo kako ću se držati ... svakako će biti ozbiljan VK dan, mislim da sam ga zaslužila !!! Mada ... i da hoću, nema teorijske šanse da količinski pojedem ni približno onoliko koliko sam nekad jela ... baš me zanima šta će mi se jesti ... da li su gladne oči posle godinu dana restrikcije malo manje gladne, nadam se da se nešto promenilo, ja lično imam takav utisak, ali ovo će biti pravi test za mene ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • NevenaS
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

od NevenaS » pre 9 godine

Malo vise djuskanja i dobre muzike, pa nema mesta igranju oko svedskog stola :D Lep provod ti zelim :009:
    UN dijeta (I) 01.02/01.05.2016= -17kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Sjajan rezime, sjajan uspjeh!!!
    Nadam se da su se šveđani istakli sa dekoracijom :wink: . :mahalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Čestitam fenomenalnih 69! :pivo:
    Eto vidiš, rekla sam ti da može bez dijete, bez brojanja, bez opterećenja... Samo normalnom ishranom. I to za kratko vreme.
    Taman je bilo pravo vreme da se skidaš i sa dijeta i sa brojanja i sa svega što nije spontano.... i to si ta nova ti, nova ti koja jede normalno i ne opterećuje se a kilaža savršena. :)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Slika

Fotka sa svadbe ... uvek se prilično namučim dok postavim da se klikom vidi veća slika, preskočim jednu zagradu kod url, pa dok nađem grešku ... ali uspela - ovo je opet slikano telefonom, da ne sečem sebe sa zajedničkih fotki ...

Sve u svemu, prilično zadovoljna sobom juče.

D: preskočila u haosu
    R: feta sir oko 100 gr, ajvar, 2 tonusa
    V: jedno 4 parčeta tanko rezanih raznih sireva (iz predjela, suhomesnate stvarčice prepustila mm-u, nisu mi se jele), kašika ruske salate, iz bogate ponude jela (bilo 10 jela + prilozi + salate) zaista nisam želela da probam sve, što je neverovatna promena ... odabrala stvarčice koje znam da volim ... belo meso u sosu 4 vrste sira i prženi oslić, srpsku salatu i kupus salatu sa šargarepom (salate sa majonezom ignorisala). Čak sam pojela i jedno parče torte (ja obično ne volim te svadbarske torte, ali ova je bila ekstra kremasta, jedna piškota, dva fila ... moram pitati organizatore kako se torta zove, baš mi se svidela)i naravno piiiivo ... nisam baš brojala, ali sigurno je bilo 5 malih piva i đuskanja u blokovima kad je bila moja muzika ... blok druge muzike uspešno ignorisala ...

Tako da je ovo po meni bio jedan sasvim normalan pomalo VK dan, čak ništa previše ... prosto mi se ništa više od toga nije jelo. Presrećna sam što se u mojoj glavi nešto promenilo.

• volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Nova frizura! Lepo! Drago mi je da si uzivala na svadbi! :pivo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Za frizuru i šminku odgovorna je moja ćera ...

Jelovnik:
    D: feta sir 100 gr, tonus 2 parčeta
    R: čorbica od povrća sa mlekom i jajetom - 3 tanjira, 2 tonusa (baš mi se jela čorbica posle jučerašnjeg dana)
    V: 1 banana, 6 suvih šljiva i jedno 6 - 7 oraha (ovo mi je postala standardna nedeljna večera kod mojih ... kad već stoji na stolu ...)

• dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 9 godine

Sjajno, nebo i zemlja u odnosu na pre!!!!!!! :headbang:

Jedino bih glasala za haljinu koja malo više pokazuje telo, sad nemaš razloga da se kriješ. ;)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

E ... takva haljina koja pokazuje već ne bi bila moj stil ... sad sam konačno došla do toga da mogu da oblačim ono što mi se sviđa, a to je verovatno najveća želja svih žena ... ma ja sam zaista prezadovoljna ... sad mi je ostalo samo održavanje ... a posle jučerašnjeg hladnog odolevanja svoj onoj hrani (uopšte nisam sebe kočila ... u glavi je bilo uzmi šta god želiš) ... sigurna sam da će i održavanje biti kako treba ... ovaj švedski sto mi je bio pravi test.

• Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Pratim dešavanja i na FB, fenomenalno izgledaš :) i vidi se po osmehu da si zadovoljna sobom i to je najbitnije :) čestitam divnih 69kg :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Izgledas vrhunski. Sminka i friz 5+. Haljina mi se bas svidja, samo mi se iz ovog ugla cini cak malo velika?
    Bravo za izbor menija! :mahalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 9 godine

Ma mislila sam ovo što kaže Narcisa, da je mirno mogao i manji broj. Grehota je da se ne vidi taj stručić. ;)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Aha to ... ima tu onog prijavljenog stomačića ... nije strašno, ali .... nije baš za isticanje ... otići će to samo po sebi na leto ... još ako budem plivala ...

I još jedna stvarčica zbog koje sam presrećna ... jutros sa blagim strahom stanem na vagu ... težina ista ... zaista sam presrećna, organizam se pomalo navikava ...

Jelovnik:
    D: čorba od juče i parče tonusa
    U: jabuka
    R: gulaš čorba, kupus salata i parče hleba
    V: 2 šolje jogurta + 4 kašike mekinja (ne nemam problem sa varenjem, ja prosto obožavam ovu kombinaciju, a i drži me sitom...)
    Poslednja izmena od leonida u 29 Feb 2016, 21:35, izmenjeno 1 put ukupno.

• Megili
    Početnik
    Početnik

od Megili » pre 9 godine

I ja sam presrećna zbog tebe, bravo,bravo,bravoooo!
    Stigla si do cilja, ishrana ti je odlicna, vedra si osoba, odolela si iskusenjima i uspela si. Bas si pravi uzor ovde.

Ja se iskreno nadam da ce i u mojoj glavi da se sklope sve kockice kao i tebi. :020:
  • NevenaS
    Početnik
    Početnik

od NevenaS » pre 9 godine

Prelepo izgledas, svaka cast :009: :009:
    UN dijeta (I) 01.02/01.05.2016= -17kg
Odgovori 1289 postova