Ovako jedino mogu da vas drugi put obavestim kad je vašar, pa kolektivni poziv na kupus. 
, i što može da se obavi natenane, mi sad po navici smandrljavamo u trku... pa između ostalog i hranu, mada ne mislim samo na nju. A u stvari to oduzima još više vremena, većina nas sad mora da uklopi spremanje hrane u neko limitirano vreme, što znači da moraš da stojiš pored, da mešaš da ne zagori, da smišljaš ovu i onu komplikovanu varijantu da bi to bilo ukusno, umesto da pristaviš klopu na neku tihu vatricu i zaboraviš da postoji... Sva ta lepa starinska jela u stvari zahtevaju minimum truda, samo treba biti negde u blizini, a baš to većina ne može da priušti sebi.

Odgovara mi, nisam gladna, e sad i ne mršavim intenzivno
Znam da mi fali FA, ali trudiću se da uvedem. Polako, valjda ću do Nove godine bar kilo dva da smršam, i to mi je super....mada sporo mi ide. 

I zaista sam poslusna po tom pitanju, kao prava alavica

Kad kažem "loš", ne mislim na to da je on po svom sastavu nekvalitetan, nego jednostavno proces fermentacije nije odrađen kako treba. Kod nekih čak presolac doprinese da se brže raspadnu. Jedino mogu da ti kažem da pažljivije birkaš kad kupuješ, ako je mlad sir staklast i ima po površini onaj ljigavo-masnjikavi sloj, a pogotovu ako je uz to još i slan - taj ima 99% šanse da se pretvori u kašu. A ako je gotovo neslan i ima onu "gustu" boju, ne znam kako baš da opišem, i ako mu je površina čista i ostaje maltene suva posle vađenja iz kante, taj ima visoke šanse da izdrži danima u kesi, a neće se raspasti ni od presolca, ovako kako reče Leca. Najbolji je test sa zabadanjem prsta, tražiš da ti daju jednu krišku koju ćeš platiti (mada većinom hoće da daju komadić za probu, ali obično je taj komadić nedovoljan za procenu), a onda na licu mesta dušmanski ubodeš prstom - ako se sir rascepi umesto da se zgnječi, uzimaj... već sam pominjala da sam napast za one prodavce na pijaci
, mada se poslednjih meseci konačno izverzirao mm, pa ih sad gnjavi on. Ali mi toliko sira jedemo da stvarno ne možemo da priuštimo sebi da kupujemo loš.
Uf, jedne godine nam kupila moja majka devet kila sjeničkog... znaš kako je jak i mastan sjenički sir... posle mesec dana uredno smo joj vratili praznu kantu i zahvalili.
Za takve stvari ne treba da te grize savest, činiš dobro svojim kostima i zubima.
Nisam pomenula, cena je bila 200 dinara porcija, a u njoj je maltene polovina čisto meso, nije mi jasno gde im je tu račun. Sad mi je žao što se nisam setila da kupim veću količinu pa u zamrzivač, kad sam guska. 
), sve neke pripreme za zimu, sinoć sam prepakivala ormar da mi debele stvari budu nadohvat ruke... nije se ni leto ljudski završilo, a ja već jedva čekam proleće.

Nailazim da je neki plafon 150 kcal na 100 gr. Pa da proverim kod tebe.
Još ako si takva i za ostale kupovine poput garderobe, obuće, i sličnog....
Moja sestra je apsolutno takva, mislim da se drugima smuči kad idu sa njom po prodavnicama.

srecom sam knjigu odbranila na vreme. Nista ne slusa jos kad jok kaze pis lepo te gleda u oci i jos se ljuti ono kao mau mau, bezobraznica jedna. Kako je tvoja maca. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.