Ružo, nemoj da misliš da ostavljam zimnicu što volim da je ostavljam, hahah.

Juče naručim od mog spoljnog momka da mi kupi teglu paradajz-pirea, kad ono ne samo što su dodali šećer nego nakrkali i gustin, znači, kao malo gušći kečap. O konzervansima da ne pričam. I sad se pitam šta s njom da radim, to niko u kući neće da jede... a više od pola kupovne zimnice je na tu foru, šećer, konzervansi, skrob... znači, ne ostaje drugo nego da zasučem rukave i otvorim jesenju veštičju radionicu.

Mislim da se psi prirodno plaše visine, isto kao ljudi, pa je manja šansa da će nešto da proba... ne kaže se džabe "mačku je ubila radoznalost", nije ubila psa, hahah.

E, naša komšinica, tj. unuka od one komšinice koja ne voli našu macu, tj. ne voli životinje, nabavila je štene. Biće veselo, osećam da će tek sad mačka preduzeti sve živo da pređe i vidi šta to tamo ima.

Ne znam da li bi bilo pametno da ih malo upoznamo, da ne dođe kasnije do nekog ekscesa.
Boki, pa da, njima tamo na Kavkazu ta gljivica služi najnormalnije kao maja za sve živo. Ne znam da li znaš da se od nje pravi i kvasac za hleb.

To me kopka neviđeno, garant se dobija onaj lepi kiseli hleb, kao od hmelja. (Koji ja ne smem da jedem, ali bar mogu neki put da počastim moje.

)
Javljam večeras kako je ispao čili, ako valja, ostavljam recept (za one koji ljuto jedu kašikom kao mi

). Procedura je prosta, samo ukus da mu naštelujem kako treba.
E sad, klopa... ne znam da li izlazimo, za svaki slučaj tanji dan:
D: kefir + dodaci
R: salata, kefir
U: lubenica
V: mix žute paprike + tikvice + crni luk + jaja + crni luk + kobasice, sve zapečeno u rerni (možda malo sira odozgo), salata, mleko
pivo u planu i ako izlazimo i ako ne izlazimo