Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od alfa » pre 12 godine

Idi bre Ružo... duplo si me nasmejala sa ovim 100-tkama! :16:
    Sad ću da vam ispričam nešto... mada sam već pričala (al' ko se još toga seća?)
    Kad sam izgubila svojih 15kg (neka bude tioliko), posle drugog letovanja te godine (septembarskog), tako odmorna, sa pristojnom kilažom i preplanula odem u posetu drugarici koja me baš dugo nije videla.
    I nameće se ono: "Lepo izgledaš... " (ako čovek ikad lepo izgleda onda je to kad dođe sa odmora... ili kad je zaljubljen :020: ) i ako se tačno oseća da se traži još nešto.
    I u nekom trenutku sledi izjava sa prizvukom trijumfa: "Al' nemaš više ni sise!"
    Do kuće nisam prestala da se smejem. Najiskrenije. Tim pre što mi je, kako Mršavićka kaže, broj brusa ostao isti (kao što je bio isti i pošto sam se ugojila), samo sam počela da ga zakopčavam na drugom mestu... jer je taj obim manji/veći. Taj stepen ženske pakosti mene zaista zabavlja.
    Pretpostavljam da ne treba da dodam da drugarica ima jedno 120kg i nosi par brojeva veći brus? :16:
  • Buvica
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

od Buvica » pre 12 godine

Hahahahahahha alfa iskeno me nasmeja :cry:
    Meni moja sestra kaze juce "eee sele bas si lepo smrsala, mislim vidi ti se, nego sad su ti si... nekako ko palacinke"
    Jojjjjjj Boze ubi me u pojam :16: :16:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Dan Flj

E evo mene ponovo u istoj večeri...
    Došla sam da priznam tj da prijavim incident.

Brlj: dva kolačića

E ovo je baš Brlj, ovo nije HA i nema veze sa hedonizmom...
    Nego, nema veze, šta da se radi...tzv ,,viša,, sila...Lažem nije viša sila, nije došao meteorit i pogodio kolač pa se kolač rikošetom uleteo meni u usta, nego sam zaista uzela svojom rukom i sa predomišljajem...

Hehe, a tačno sam znala... Ovo je bio jedan od onih dana kada ništa, i slovima: ništa, ne može da bude po planu....A osećala sam još u 5 sati da ni sa hranom neće sve biti u redu...Tačno sam prepoznala dan Flj...
    Prvo su mi danas propala sigurno dva a može da se kaže i tri plana...Sve što sam pokušala da isplaniram se izjalovilo, a ne mojom krivnjom a ni krivnjom drugih strana..Ali tako je prosto moralo da bude....Namestile su se okolnosti tako da je prosto moralo sve da propadne, sve u isto vreme...
    Naravno ne radi se ovde ni o kakvim lošim događajima ni negativnim stvarima, ne daj bože, nego o tome kako stvari ne mogu da budu uvek po planu, tj retko mogu...i o tim danima kada jednostavno vidite da baš ništa nije ni blizu planu...
    Dakle, svi pokušaji i svi planovi su propali...hehe
    A još negde oko 5 - pola 6 kada sam smišljala šta da jedem, pa pomišljala na nešto sasvim drugo, jer sam osećala da mi se jede nešto posebno...nisam uspela da nađem to što sam planirala, pa sam jela na kraju ono što mi se nije ni jelo iako je bilo lepo...(a ovaj promašaj sa večerom se ne računa u ona 2-3 gore navedena propala plana - tih 2-3 se tiču drugih stvari...)

Onda je samo negde između pola 10 i 10 večeras došlo do ovog incidenta sa kolačima, što nije smak sveta naravno...nego samo konstatujem dan Flj.
    Eto tako...
    U potpisu:
    Debeliccka :10: :NN02: :16: :prasence: :) :pivo:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • marrayya
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od marrayya » pre 12 godine

Hahhaha, kako si me nasmejala sa ovim meteoritom :D Pa zamisljam situaciju :)

Nekad kad se potera, pa krenu 2-3 stvari zaredom da se dogadjaju, neplanirano. Nikad ne bude samo 1 :)
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Zato i kazem da sam tacno prepoznala dan Flj (da ga nekako nazovem)...
    I nista strasno, nikakva tragedija, samo konstatujem i lepo prepoznajem Flj..
    I što je najgore..dok sam pravila svoje planove i kombinacije tacno sam osećala da neće da se ostvare, znaš kad nešto osećaš i znaš (doduše ja i imam jako izraženu intuiciju i instinkt)...znala sam da nema ništa od toga...da se neće dogoditi...ali eto pravila sam te planove, davala sve od sebe....
    I nije ništa ni bilo kao što nije ni trebalo da bude...,,kosmičke sile,, su imale druge planove za danas..
    :? 8)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • marrayya
    Amater
    Amater

od marrayya » pre 12 godine

https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • limunada
    Početnik
    Početnik

od limunada » pre 12 godine

Kako kaze Paulo Koeljo u Alhemicaru- Sto se dogodi jednom, ne mora se nikad vise ponoviti.Sto se dogodi dva puta desice se sigurno i treci put-

Ja se toga slepo drzim kada dodju takvi dani,kada prosto znam :D Tacnije,tako se pravdam sama sebi :D
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

kako ti kazes meni...nebrinem se ja za tebe... :wink:
    kod mene opet nista neide po planu...ne samo 2-3 stvari...hahahahaha cijeli svemir se urotio protiv mene...
    hmmm...alkemicar...vec se dugo nakanjujem procitati tu knjigu ali nikako...
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 12 godine

da ti pozelim srecu :) a sto se brljanja tice, samo nastavi, kao i da nije bio :)
  • Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

Jaooooooo narode sto se slatko nasmeja :16: :16:
    I za meteorit i za Herr Ziku Pavlovica i njegov insekt :16:

Nego Debelicka brlj ko brlj, sta ces mu sad... Teraj dalje kao da nije bio :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Nego Debelicka brlj ko brlj, sta ces mu sad... Teraj dalje kao da nije bio

Buvice, neću ništa sad... :) samo kažem jer moram da prijavim...
    Znaš koliko to mene sekira, kao lanjski sneg..

Hvala Tamy za posetu i ostalo društvo takođe (redovni gosti mog raskalašnog dnenvika)..

Danas je bogami neki gladnjikav dan, mora da je pun mesec blizu...Mogla sam da ručam (proteini) još u 10h da sam samo sebi dozvolila... a valjda i ova neispavanost...
    No nema veze...
    Slika

• pink rose
    Amater
    Amater

od pink rose » pre 12 godine

A pa dobro red je da se desi i kod tebe neki brlj :wink: Mislim ti si neko ko nas uvek podstice i gura napred kada gfreske praavimo i mi sami, tako da sam sigurna da znas sta ti je ciniti povodom toga,samo guraj kao i do sad, jer ti si svakako jedan od najjacih karaktera ovde. :headbang: :wink:
  • majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

Te dane treba obeleziti u kalendaru jer su u vezi sa uticajem Marsa na Jupiter i skretanjem ose Zemljine rotacije a, sto je direktno povezano sa centrima za glad u centru za hedonizam smestenom u hipotalamusu.

Uzivajmo u danu Frlj,da ih bude sto manje!
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo ću da kažem da se Flj dan nastavio u Flj dane – dakle množina….
    Valjda je nešto sa tim planetama Majkomila..I dalje ništa ne ide kako treba….nego sva sreća..ništa to nije od posebne životne važnosti….
    I jučerašnji planovi su se listom komplikovali ili propadali, iskrsavali troškovi, okolnosti se nameštale kako ne treba…..

Dobra stvar je da će ovo proći i da će sve biti u redu…
    Juče i dalje apetit, apetit, apetit… a osećam da će i danas biti ,,apetitan,, dan..
    Upravo i karakteristično za period punog meseca…a ja mislim da je on upravo tu negde za koji dan (10.og feb je bio mladi prema tome oko 25 je pun…valjda)

Majkomila daj nam kakvu prognozu za dalje kosmičke prilike…

Pink Rose, ništa novo…bilo je kod mene brljeva koliko hoćeš i biće ih i dalje…..

Evo dugujem jelovnik za juče:

20.Feb – P dan – 16/91 – II – Ostati mršav u Flj danima!
    D: 1 banana
    U: 1 kivi
    R: 3 pržena jajeta,1 tonus, salata turšija, šolja supe bt
    Uljez: kikiriki
    V: 3 ćevapa, malo salate, ajvar

Danas će 17/91 biti otprilike ovako, ali potvrdiću još kasnije)
    D: 2 jabuke
    U: 1 banana
    R: 2 kuvana đevreka, supa od paradajza (Quick kesica naravno)
    V: Palačinka i još nešto….
    Slika

• majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

Centar za prognozu izvestava:Sutra se ocekuje poklapanje putanje Venere i Marsa,sto ce dovesti do povecanja endorfina u centru za hedonizam smestenom u hipotalamusu i kraja vladavine dana FRLJ
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
Odgovori 3271 post