Videla sam slike.
Fenomenalno izgledas!

, cetitancija

Cestitke malom detetu na polozenom ispitu!!! 

)

Čestitke, Dudo, od sveg srca!
dudank napisao: a povremeno stavljam pakovanje od pirinčanog ulja iiiii... nečega, morala bih da pogledam čega.

Sve si u pravu, znaš šta mislim o poverenju... i kad brljaju, i kad greše... uvek treba imati vere u svoju decu i pokazivati to, a mislim da se vrati stostruko.
)

za sve, kod tebe dudo, pu pu pu, osim za dr, ne znam o cemu se radi, ali drzim fige da bude minimalno neprijatno.

Verovatno to neće biti za još bar mesec-dva, pa da ne paničim pre vremena, ništa ne dobijam ako se skiselim već sad. Fala za čestitke detetu, valjda neću da ga ureknem što ga ovoliko hvalim. 
Znači, kod mene danas voćkice i jogurt, a večeras redovno brlj-veče.

Jer sam ja baš počela dosta da je mackam na preporuku jedne žene koja mi je spomenula da je svoje strije ublažila ovom kremom, a onda si i ti to potvrdila. Ili je stavim posle pilinga na lice i kao da je novo, heheh.
Ako je po nečemu Pavlovićeva poznata, onda je to zbog svoje duge tradicije, ili su se u međuvremenu izmenili sastojci. A pre neki dan sam čula da se parafin nekada pio, kao pomoć u lečenju. 

Ali na lice je ipak ne bih stavljala jer ima neke sastojke koji zapušavaju pore, bar meni, tipujem da je za to kriv lanolin.
Od pića su mi brlj bila dva koktela, jedva sam ih popila jer su bili slatki, posle toga sam se malo izdetoksikovala pivom. 
Našli smo na kraju dobar pamučni materijal, i to po vrlo pristojnoj ceni, s nekim starinskim ružicama i u nežnim bojama, sad jedva čekam da se krene s radom i da dobijem lepši i mekši krevetić.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.