Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Sneškaja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Sneškaja » pre 13 godine

Dudo,sad si dostigla željenu kilažu i možeš da se poigravaš i sa pljeskavicam u kasne sate i sa alkoholom :23:
    Inače,primetila sam da ti funkcionišeš totalno drugačije od mene.Bežiš od doručka,a ja od večere.Mene su ubile kasne večere :cry:
    Jednostavno,takav mi je organizam. Čini mi se da mi se zalepi sve što uveče pojedem.
    Samo napred sa održavanjem :009:
    19.07.2012. 98 kg početak 1.
    02.09.2012. 88 kg
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Danas mi je po običaju najgori radni dan u nedelji, pa ne stižem kod vas u dnevnike. :( Tek uveče ću moći.

Sneška, probala sam ja i sa jačim doručkom više puta, ali se eksperiment neslavno završavao svaki put - jednom sam tako nabacila 5-6 kila za neke tri nedelje. I ovo sad pojedem na silu, jogurt sa semenkama ili neku voćkicu, ništa teže od toga ne mogu, a ako pojedem na silu, posle mi celog dana želudac neurotično traži nešto da jede. Ali meni je i dan takav - ustanem, iskuliram uz kaficu i net, onda krenem s radom - koji je sedeći, opet za kompjuterom - i sedim tako sve do predveče. Tek tad napravim pauzu - uradim nešto po kući, malo se razgibam ili prošetam, dotle sam kao saksija, i tek tad i osetim da mi se nešto jede. Aktivnost mi je na vrhuncu negde oko 10-11 uveče (spremam klopu za sutra, igram po kući :16: ), zato je poslednji obrok obično u 11, a na spavanje najčešće odem u 4 ujutru. Tako da je to u stvari samo pomeren neki normalan raspored, čak ne verujem da nas ima mnogo koji jedemo čitavih 5 sati pred spavanje. :)

Pakovalo se kod mene pivce za sve vreme dijete - nije poenta ni da se jednog dana probudimo vitki, ali ustanovimo da nam se razbežalo društvo jer smo postali dosadno strejt. :16: (Ovo s "belim rusom" bilo je eksperiment, i mogu reći da savršeno prija po vrućini, samo može opasno da prevari jer se alkohol uopšte ne oseća od mleka.)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

Mnogo ti bre koketa onaj tufnasti kupaci.Šokirana sam,što si na jednoj slici u dugim pantalonama.To ne valja za tvoj imidž.Skidaj.Super si,nema šta.
    Ima novosti,kod mene.Shvatila sam da mi ne odgovaraju kabasta pica,i pijem rakiju.Znam da zvuči strašno,ali bih te zamolila za kalorisku vrednost.Unapred zahvalna :009:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ružo, taj dan smo išli po manastirima, pa je bila stvar kulture da se malo prikladnije odenem, inače ćeš na meni duge pantalone videti samo ako su obučene uz pomoć vazelina. :)

Rakijica (ona od 40%) ima oko 280 kcal u 100 ml, znači, samo bez preterivanja. ;)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Stigao mi mnogo lep mlad sir, biće danas davljenja u njemu. :) Još nemamo snage da kuvamo normalne obroke, davimo se uglavnom u svežem povrću.

D: jogurt + dodaci
    U: lubenica
    R: mlad sir + dinstan sladak kupus (izmena)
    V: neka marinirana svinjetina (sprema mm), malo kupusa, mala kriška mladog sira

Danas svraća društvo, pa bi bilo tužno da se ne udari neko pivo, nije isključeno da uleti i ono u jelovnik. :roll: Ali pazim na količine svega, toliko je lepo krenulo (juče i danas manje nego na tikeru) da mi je žao da upropastim. :)
    Poslednja izmena od dudank u 28 Aug 2012, 10:54, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Kod tebe je baš uzbudljivo i lepo se provodite!
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 13 godine

Standardno dobar provod kod nase Dudo, sto volim da citam ove tvoje izvestaje :) Pogotovu kad je pivce i druzenje u pitanju :wink:

I braavoo za minus, stvarno si :24: Ako ovako nastavis, do kraja zime ima da ode i vise nego sto si htela, a pri tom se ne mucis preterano (kad je i pivce uspelo da uleti u jelovnik onda znam da si ok :D)... lep dan ti zelim Dudic :009:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 13 godine

Vidim da će pasti neko pivce večeras! :skakutalo: :wink: Pa neka! :) Uživaj i lepo mi se provedi! :30:

Edit: Ja tek sada videla fotke! :013: Izgledaš fantastično! :skakutalo: Baš se vidi razlika u odnosu na prošlu godinu, ali u suknjici i šeširiću si mi ko bombonica! :ljubav: Da te smaže čovek! :D A i boja ti je fenomenalnaaaaa...! :oops:
  • Mohita
    Amater
    Amater

od Mohita » pre 13 godine

Dudo, setila sam se tebe danas kad sam kuvala čorbicu pa i one moje izjave da se sa 1500 kcal možeš dobro najesti ako sve fino organizuješ. I sad kad se fino najedem sa čorbicom definitivno ostaje dosta prostora za pojačavanje nekih količina, pa tek nema opasnosti da se glad pojavi. :) Iskreno da kažem, nisam ni gladna nešto, ali od kako sam se udesila sa padom nisam imala visokokalorični dan. Misliš da bi moglo da zakoči proces mršavljenja? :005:
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

AnaV napisao:Kod tebe je baš uzbudljivo i lepo se provodite!

Trudimo se, trudimo se. :) Ne damo sebi da se uležimo, a to nam taman bude dobar povod i da se lepo sredimo... pa se usput malo i šmekamo... :oops: Znaš o čemu pričam, nije to loša stvar. :)

Tamarice, nešto je krenulo, a stvarno se neću ljutiti ako ode ove zime još koji gram. :) Ma ovo je uživacija, jedem skroz opušteno, više ništa i ne merim niti brojim, jednostavno je navika preuzela vođstvo i uopšte više i ne razmišljam šta i kako... a momci su se takođe navukli na moja strejt jela, pa sad sve zajedno njupamo, što je duplo slađe. :)

Cirkončiću, pala je za promenu rakijica, stvarno nisam mogla pivo posle kupusa i lubenice. :16: Ali to je bilo više tradicije radi, da se posedi uz pićence, odlizuckala sam neku simboličnu količinu. :) (Ionako je bila grozna rakija, neko ubedio mm da kupi, ali nije dobra.)

Mohita, ne brini, ne može to baš tako brzo da se zakoči, samo nemoj baš da upadneš u neke minijaturne količine hrane. :)

Treba da unesem izmenu u jučerašnji jelovnik, konačno sam otkrila način da spremim sladak kupus koji mi se ne gadi (jedino povrće koje ne volim), i ispao je prste da poližeš... tako da sam malo preterala s njim, a verovatno ću preterati i danas.

U međuvremenu nam se konačno mačka odljutila, hahah, bila je mnooogo besna na nas kad su je doveli iz pansiona. :) Nedelju dana "nije razgovarala" s nama, a danas više nije mogla da izdrži, dobila je napad ljubavi i svu me je olizala, bljak. :)

I klopa:

R: sladak kupus, mlad sir
    V: dinstana govedina, kupus :oops: , salata, čaša mleka
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Sada ponovo odgledah ove tvoje slike i zaista na onoj sa naočarima, kao da nisi uopšte ti! Gde ti je ona divlja duga kosa, i nekako ti je ravnija. Nešto si uradila sa njom, a očigledno si je dosta skratila! :D
    Svidja mi se tvoje uživanje, a šmekanje te samo dodatno podstiće da nastaviš gde si stala. Razumemo se mi dobro, nadam se!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Na slici je uhvaćena šnalom u nisku punđu, zato izgleda tako. Nisam još žrtvovala ovu moju metlu od kose. :D

Naravno da se razumemo, i kad je ljubav naizgled vrela, nije loše povremeno opet uključiti ringlu. ;)
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Nasmijala sam se kad sam procitala da te maca svu izlizala, bljak :) Mogu zamisliti kako ti je bilo bljak, hiihihi. Mi uzivamo u tim izljevima njeznosti od nasih ljubimaca :D
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 13 godine

Fotkice su kao i ti, naravno na nivou!Total uzivancija za gledati a i citati tvoje postove! :23: Ja bih rekla Duda 100/h!Super si! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nedo, ne mogu da kažem da se nisam sva istopila, ali sam ipak morala da ustanem i da oribam ruke i noge, hahah. :D Mada, kad sam preživela maminog psa... nisam videla balavije stvorenje u životu, kao krava je, a zbog nečega sam mu se mnogo svidela, pa me je svu izbalavio. (Mada je neviđeno sladak. :) )

Moravka, nema zavitlancije, šta ćemo da radimo u devedesetoj ako se sad ne pazimo. 8) :16:

Kupus sam proklela i neću ga skoro praviti (verovatno lažem :D ), danas mi vaga pokazuje više od kila viška, znam da me nije ugojio, ali svejedno me nervira naduven stomak. Maštala sam da pomerim tiker, ali ništa od toga dok ne prestane dejstvo kupusa.

Nemam baš ideju šta bih danas jela, imam neke tikvice pa ću možda nešto da smislim od njih. Neka ostane zasad neodređeno, brljati sigurno neću. :)

U: nektarine 4 komada
    R: mlad sir + sveže paprike
    V: pljeskavica + tikvice i paprike dinstane na mleku + čaša mleka + malo salate (ovo sve delim na dve večere)
    Poslednja izmena od dudank u 29 Aug 2012, 13:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori 9033 postova