AnaV napisao:Kod tebe je baš uzbudljivo i lepo se provodite!
Trudimo se, trudimo se.

Ne damo sebi da se uležimo, a to nam taman bude dobar povod i da se lepo sredimo... pa se usput malo i šmekamo...

Znaš o čemu pričam, nije to loša stvar.

Tamarice, nešto je krenulo, a stvarno se neću ljutiti ako ode ove zime još koji gram.

Ma ovo je uživacija, jedem skroz opušteno, više ništa i ne merim niti brojim, jednostavno je navika preuzela vođstvo i uopšte više i ne razmišljam šta i kako... a momci su se takođe navukli na moja strejt jela, pa sad sve zajedno njupamo, što je duplo slađe.

Cirkončiću, pala je za promenu rakijica, stvarno nisam mogla pivo posle kupusa i lubenice.

Ali to je bilo više tradicije radi, da se posedi uz pićence, odlizuckala sam neku simboličnu količinu.

(Ionako je bila grozna rakija, neko ubedio mm da kupi, ali nije dobra.)
Mohita, ne brini, ne može to baš tako brzo da se zakoči, samo nemoj baš da upadneš u neke minijaturne količine hrane.

Treba da unesem izmenu u jučerašnji jelovnik, konačno sam otkrila način da spremim sladak kupus koji mi se ne gadi (jedino povrće koje ne volim), i ispao je prste da poližeš... tako da sam malo preterala s njim, a verovatno ću preterati i danas.
U međuvremenu nam se konačno mačka odljutila, hahah, bila je mnooogo besna na nas kad su je doveli iz pansiona.

Nedelju dana "nije razgovarala" s nama, a danas više nije mogla da izdrži, dobila je napad ljubavi i svu me je olizala, bljak.

I klopa:
D: jogurt + dodaci
U: lubenica
R: sladak kupus, mlad sir
U: lubenica
V: dinstana govedina, kupus
, salata, čaša mleka