i ja jos malo, ima tu jos 1-2 kg viska, sto jest-jest. Pa da budem sebi bas taman 

i ja jos malo, ima tu jos 1-2 kg viska, sto jest-jest. Pa da budem sebi bas taman 

, ima oko 400 kcal po porciji, a može i manje ako se deo pavlake zameni mlekom. Sa šniclom oko 700, ali to je džinovska porcija, za normalno gladnog čoveka dovoljno je pola.

ali sto kaze Anci, moramo se pomiriti sa time... I stvarno ne volim sto sam tako nista pa mi se +-2kg mnogo vidi
Tako da, super si posao odradila na sebi, i tih 800g ce da ode pa ces moci u svoje farmerke da se uvuces 

Kad sam posle pravila probnu verziju sosa (morala odmah sutradan da isprobam, samo što sam jela uz brokoli, ne uz piletinu), nisam ih ni stavila i bilo je super.
U farmerke ulazim bez problema, ali "one crne" još nisu kako treba, možda je trebalo da kupim za broj veće, ali one su mi kao neki simbol... bez problema sam ušla u njih kad sam bila u jeku konaca i nezaraslih rezova, i to sam ih probala preko debelih grilonki kad sam kupovala... vala, kad sam mogla tad, ima da mogu i sad.

Ljeto je zakon, drustvo, hodanje, rostilji, lijepo vrijeme, uhhhh. Kad dodje zima, nista od toga
Zato Dudo, uzivajmo dok mozemo! 

uzivaj u druzenju, imam neki osecaj da ce ovo biti neka verzija produzenog leta

dudank napisao:Na moju nizinu vidi se i razlika od sto grama, hahah.

Ova gde sedim prilično liči na mene, mada znam da budem namrštena i izbekeljena kao na onoj gore gde sam sa detetom na šetalištu po najgorem suncu. Ali što reče hocu60, bar ste me detaljno upoznale sa zadnje strane. 
, stukla sam dve čaše i presekla pivom, a onda u pola pet ujutru krunisala ogromnom pljeskavicom i šopskom salatom (da, ja sam u stanju da u pola pet ujutru pržim pljeskavicu i pravim šopsku). Međutim, danas sam kao na tikeru, otišao je višak s mora
, sad mi je bitno da ne idem naviše, presrećna sam.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.