Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Loptica90 » pre 13 godine

Jaoj, blago vama, zavidim vam skroz!
  • Mohita
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Mohita » pre 13 godine

Loptice, itekako imaš na čemu da im zavidiš :D Meni je Duda tako fino spakovala slike sa tih mesta koje obilaze, plus sve to uz priče koje idu uz njih, ja sam zaista oduševljena. :) Posebno kada ti na sve to spomene pristupačne cene za tako veliki period koliko su tamo. :) Trebalo je da idemo ove godine, da se skupimo, ali izgleda da ništa od toga. :cry: Ali sledeće godine obavezno. :wink:
    Slika
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Dobro je da nisi otisla, makar da pozelim srecan put i lijep provod, mada ja znam da ces se ti za ovo drugo i te kako pobrinuti :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

od Nena3110 » pre 13 godine

Baš se radujem zbog vas što ćete da uživate. :013:
    A maca će preživeti. :010:

Slika
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

sretan put,puno uzivancije...i nove energije
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Otidji kod frizerke s malim slusalicama u usima i slusaj muziku hihihihi :D
    Zao mi je sto maca ne moze s vama :( (obozavam macke, mada svi mislie da vise volim pse jer sam radila s njima 6 godina i imam 2 kod kuce).
    Uzivaj u odmoru i da znas da ces mi nedostajat i to puno! :009:
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Dudička, odmori se i nauživaj, mada vidim da si tu još dva dana, pa se čitamo.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 13 godine

Verujte mi da ću uživati za sve vas! :013:

Ma ova dva dana sad su ludnica, tj. u smislu krša po kući, kao za inat juče nam banu promoter kirbija - pa kud si našao sad da dođeš kad je sve zatrpano koferima i garderobom :( - tako da se ne ogrebasmo za usisavanje, a baš sam maštala da mi neko prozuji bar deo knjiga kirbijem. (Samo u spavaćoj sobi preko 2000 komada, pa vi vidite kako ja dišem.) Sinoć sam napravila sejtančić i zamrzla ga, u ponedeljak pred put biće ispečen, pa će deo morati opet tamo u friz, nije baš idealno, ali makar ću imati za prvih 7-8 dana, a ako ne budem orgijala svaki dan s njim, biće mi taman do kraja.

Nedo, isti slučaj, volim i pse i sve što ide na četiri noge, ali mačke su mi najsmešnije face. :D Iskreno, povela bih je da imam iole mogućnosti, ali pošto nemam, onda sad ovako... biće u kući, neće boraviti u nekom kavezu/boksu, pa joj valjda neće biti prevelika trauma. Veća trauma biće detetu, osećam da će da cmizdri za njom ove tri nedelje. :(

Klopa danas lagana, planiramo izlazak, što znači kasnu i obilnu večeru, otprilike ovo:

preko dana - samo jogurt i voće
    uveče - neko pivce, kasna proteinska večera

Sad me čeka jurnjava, ali svratiću do večeras, da vidim šta se piše!!! :)
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

od Cirkončić » pre 13 godine

Dudo, moraću jednom da napravim te sejtan zemičkice... Svaki put kada pročitam da to ručkaš, meni zbog nečega krene voda na usta... :) Mora da su mmmmmmmmmmm...! :12:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Slika :mahalo:
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 13 godine

Lep odmor ti zelim! :009:
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Slika

Srecan put :009: i lepo se provedite.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 13 godine

Cirkončiću, veruj mi da nisu ništa posebno, samo su proteinska zamena za hleb. :) Moram nekakve sendvičiće sebi da napravim, dug je put. (A ja alava.)

Bokac, Moravka, Mirka, obećavam da ću se potruditi iz sve snage da se lepo provedem. :D Uffff, nedostajaćete mi. :(

Sinoć je bilo mnogo lepo društvo, pridružila se jedna naša "devojka" s kojom se odavno nismo videli, završismo ovde kod mene na doručku u 5 :16: , sve divno, ali ja se malo zanela pa ubrljala s namirnicama koje mi smetaju, tj. prvo kikiriki svesno, pa posle ajvar nesvesno :( , i sad je katastrofa šta mi stomak radi, još pravim plan čime da ga smirim. (Nije dijareja, nego grčevi i utisak kao da me svrbe creva iznutra, uvek tako bude.) Još ne smem da jedem, čekam da se to smiri, pa lagan dan, i zbog toga i zbog sutrašnjeg putovanja. Comp je tu do večeras, a onda putuje na sigurno, zbog svega što imam u njemu, tako da sam još malo tu. :)

Sva sam sluđena ove godine, samo se vrtim kao tuka, a pod "normalnim" okolnostima pred more sredimo kuću za 2 sata i spakujemo se za 15 minuta. :16:

OdoK da budim čoveka (još spava, urnisale ga noćas žene brbljanjem :D ) i da pravim spisak prioriteta, ne znam za šta prvo da se uhvatim. (Sad će Boki da kaže: "Pa valjda prvo za čoveka.")

D: /
    R: salata (krastavci), jogurt
    U: nektarine, breskve (ovo će biti dve užine)
    V: ? (proteinska u svakom slučaju)
  • Mohita
    Amater
    Amater

od Mohita » pre 13 godine

Ja sve nešto mislila da idete 31., a ono sutra! :o Izvini što sam te onoliko zasipala pitanjima :oops: .

Slika

Želim vam prijatno putovanje, uživanje do maksimuma, da lepo pocrnite i da se ne vratiš sa kilogramima viška. :009:

I zaista ćeš puuuno nedostajati! :cry:
    Slika
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 13 godine

Dudic lepo se odmori, to ti je najpotrebnije :)

Slika
Odgovori 9033 postova