Meni je Duda tako fino spakovala slike sa tih mesta koje obilaze, plus sve to uz priče koje idu uz njih, ja sam zaista oduševljena.
Posebno kada ti na sve to spomene pristupačne cene za tako veliki period koliko su tamo.
Trebalo je da idemo ove godine, da se skupimo, ali izgleda da ništa od toga.
Ali sledeće godine obavezno. 

(obozavam macke, mada svi mislie da vise volim pse jer sam radila s njima 6 godina i imam 2 kod kuce).

- tako da se ne ogrebasmo za usisavanje, a baš sam maštala da mi neko prozuji bar deo knjiga kirbijem. (Samo u spavaćoj sobi preko 2000 komada, pa vi vidite kako ja dišem.) Sinoć sam napravila sejtančić i zamrzla ga, u ponedeljak pred put biće ispečen, pa će deo morati opet tamo u friz, nije baš idealno, ali makar ću imati za prvih 7-8 dana, a ako ne budem orgijala svaki dan s njim, biće mi taman do kraja.
Iskreno, povela bih je da imam iole mogućnosti, ali pošto nemam, onda sad ovako... biće u kući, neće boraviti u nekom kavezu/boksu, pa joj valjda neće biti prevelika trauma. Veća trauma biće detetu, osećam da će da cmizdri za njom ove tri nedelje. 

Mora da su mmmmmmmmmmm...! 

Moram nekakve sendvičiće sebi da napravim, dug je put. (A ja alava.)
Uffff, nedostajaćete mi. 
, sve divno, ali ja se malo zanela pa ubrljala s namirnicama koje mi smetaju, tj. prvo kikiriki svesno, pa posle ajvar nesvesno
, i sad je katastrofa šta mi stomak radi, još pravim plan čime da ga smirim. (Nije dijareja, nego grčevi i utisak kao da me svrbe creva iznutra, uvek tako bude.) Još ne smem da jedem, čekam da se to smiri, pa lagan dan, i zbog toga i zbog sutrašnjeg putovanja. Comp je tu do večeras, a onda putuje na sigurno, zbog svega što imam u njemu, tako da sam još malo tu. 

) i da pravim spisak prioriteta, ne znam za šta prvo da se uhvatim. (Sad će Boki da kaže: "Pa valjda prvo za čoveka.")
Izvini što sam te onoliko zasipala pitanjima
.

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.