Sve se ja slažem sa vama i svaki put kada sam odlučila menjati ishranu pomirila sam se time da može doci do jo-jo.
narcisa jeste ovo brašno skuplje od standardnog, za nekih 20-30 dinara. Ulje koristim obično suncokretovo ili svinjsku mast jer mi ne pada na pamet da dajem silne pare na ulja.
OD raženog brašna ( uglavnom njega koristim) ne primetim da mi buja lice, kapci i stomak kao od običnog.
Najviše mi odgovara ovaj silan doručak jer ja na voću ne umem da započnem dan, a ako nemam neko ograničenje u svojoj glavi verujte mi ja mogu i pasulj pojesti čim oči otvorim. KAd se pošteno najedem ujutru, nemam nikakve probleme u toku dana, za večeru pojedem nešto eto jer se mora i lepše spavam, mirnije spavam. Imala sam ranije krupnu večeru, a ujutru sam se budila umornija nego uveče. Trebalo mi je dva sata da ustanem iz kreveta.
Bilo mi je mučno da vodim računa i o terminu za kafu pa sam kafu prestala da pijem i moj ludi tinitus koji me mučio 5 godina je na minimalnom nivou!!! Nemam više napade zujanja i vrtoglavice. Da li je zaista kafa u pitanju - nisam sigurna, ali ne bih da eksperimentišem
Tačno je da lako može da se dogodi da nema šta da se jede, ali ukoliko dodjem do toga ja sigurno neću ostati gladna

I ozbiljno razmišljam o tome da uvedem boraniju u ručak jer je to jedino što mi nedostaje.
NE branim ja ovde hrono i meni je puna nelogičnosti, samo pokušavam da se konačno rešim ovog tereta sa sebe i ako skinem sa njom bar 10kg sigurno ću razmisliti kasnije o nekom drugom načinu ishrane. Ali beli hleb nikada više neću jesti( nikad ne reci nikad ) i dobar doručak necu menjati.
Sutra ću da se mernem