.Kapiram kiselo vs bazno, ali ne kapiram diskriminaciju povrća crvene boje za večeru
. I ne razumijem zašto hljeb mora da bude od skupog brašna
. Sorry na off-u.

.
. I ne razumijem zašto hljeb mora da bude od skupog brašna
. 
a za količinu koju popijem bi me razapeli ... samo ujutru popijem 2 velike šolje (ne šoljice za kafu, šolje za mleko) da bih se uopšte razbudila ... (imam očajno nizak pritisak čitavog života)
ima tu istine ali ima i preterivanja. Bukvalno kad vide koliko sam oslabila pitaju jel sam na hrono.

I ozbiljno razmišljam o tome da uvedem boraniju u ručak jer je to jedino što mi nedostaje. 

crni luk, karfiol, tikvice, šampinjoni, paradajz pelati, belo meso salate nema

Dok sam radila trebalo mrzela sam ustajanje rano. A sad kad ne radim budim se ko vampir
pa udjoh za sad samo da pomerim ticker 

), hrono nije puna nelogičnosti nego outright gluposti. Uzgred, ne utiče baš najbolje na holesterol, da ne kažem da znam osobe koje su lep holesterol nabile njome. Ali ovaj deo o zadovoljstvu koje goji... o bože. Bolje da ne komentarišem.

.
planiram da ispečem i neke hrono krekere pa da imam za nedelju...jedino ne znam sta ću za ručak u nedelju a da mogu "za poneti"...smislicu nesto.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.