Ne mešam u to koliko ko treba da oslabi, svakog podržavam da stigne do svog izabranog cilja, ali jednu malu "tajnu" uvek prišapnem - radi lakšeg održavanja težine, pametno je sići na kilo-dva ispod te neke odabrane. Da ne elaboriram zašto, jasno ti je da će biti situacija kad ćeš možda privremeno i da dodaš neko kilo... npr. u gostima si ili na moru ili nešto treće... prosto zacrtaš sebi neki raspon u kom ćeš da budeš (ne od 15 kila, jašta, nego recimo od 2-3) i ne razmišljaš više o broju farmerki i sličnom.
E sad ide kritika.

Neki dan sam negde pročitala da si napisala da je u našim godinama nemoguće nemati stomak. Netačno. Kažem kao tvoja generacija i takođe majka dece komada dva. Samo ga lakše nabacimo (svaki višak se sad skuplja tu i oko struka), druga je stvar da li ti je zapelo da ga skidaš - meni čak izgleda ljupko kad žena ima stomačić (i znam mnoge muškarce koji to misle), ali nije mission impossible da se skine.
Nego te haljinice i štiklice... Mrša mi je uzela reč iz usta, ali mislim da je neki nesporazum (pošto znam kako se Mrša oblači, a imamo vrlo sličan pristup odeći). Ovde nije reč o tetka štiklicama i/ili tetka suknjama, nego ONIM štiklama i/ili suknjicama koje su mladalačkije od farmerki. Možda imam izvitoperen stav, ali meni su farmerke + patike prosto uniforma sredovečne gospoDŽe... ja se tako ne osećam.